ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vorbeam zilele trecute cu coleguța Anca Alexandrescu că abia așteaptă să ajungă în țară, să facă emisiune despre hârtia care devoala reacțiile adverse ale vaccinului. Era prin Spania și zicea că ăia sunt cam idioți, că te obligă să porți mască prin taxiuri, farmacii și avioane. I-am sugerat să-și vadă de distracție că până vine ea se pune batista pe țambal cu dezvăluirea secolului. Ceea ce s-a și întâmplat.

Marea descoperire a fost făcută de un anumit domn, Bogdan Oprea, sub titulatură oficială, care a văzut după un an că existau niște statistici prin care vaccinurile dădeau și reacții adverse. Adică nu era ca și cum te-ai fi injectat cu ser fiziologic.

Domnul cu pricina vorbea din calitatea lui de fost purtător de cuvânt al Ministerului Sănătații, excact în perioada de maximă mascaradă COVID, pe vremea lui Voiculescu și Andreei, tipa cu epilatul, ăia doi USR-iști miniștri care ne voiau pe toți otrăviți cu serul progresist. Dar domnul Bogdan Oprea nu era străin de purtatul cuvintelor pe la mai marii în funcții, el fiind și vocea media oficială a turnătorului la Securitate, Traian Băsescu, fostul președinte al României.

Fără nici o legătură cu Serviciile Secrete din România, domnul Bogdan Oprea, care este profesor de comunicare la Facultatea de Jurnalism, aia de scoate fătuci ziariste pe bandă rulantă, îi reproșează domnului colonel Valeriu Gheorghiță, șef al Campaniei de Vaccinare, că a ascuns un caz. Ceva cu o doamnă, cu o pareză, care era, ba nu era.

La rândul său, domnul colonel al Armatei Române, scos de SRI din MApN și pus sub protecție la ei, pe post de Manager al Spitalului SRI, Valeriu Gheorghiță, se apără învârtoșat și explică românilor că s-au vaccinat pe proprie răspundere, că toate alea erau publice. Plus că, dacă ai fost prost și te-ai uitat în gura lui, a lui Mândruță și Esca, e treaba ta, ai semnat pe proprie răspundere să-ți bagi otravă în deltoidul pozat cu iPhone.

Văzând grozăvia de se-ntâmplă-n România, „gloata” a zis că gata, bă, s-a terminat cu minciuna, iese adevărul la suprafață, am învins!

Sigur! Eu am să „pun botul” la ce spun ei după zeci de ani de presă de Investigații. Dar nu pe mine mă vizau.

Cele două entități, protejate la cel mai înalt nivel de Servicii, au pus în scenă un teatru ieftin, singurul care prinde la majoritatea proștilor. Au dus în derizoriu moartea românilor decedați după administrarea serului.

S-au bătut profesionist pe cifre ireale, că 19.000, că 50.000. Nu contează. Aceste numere nu reprezintă nimic. Par mult, dar la numarul de vaccinați din România, actul care umblă brambura prin presă spune că doar 1,24 la mie au suferit de ceva. Asta în condițiile în care marja de reacții adverse la un vaccin este de 3 la sută.

Prin această ieșire la scenă deschisă a SRI, prin reprezentanții ei, Statul Eșuat a atras atenția că cine nu iubește moarta subită de bună voie, va fi exterminat de gripa sezonieră sau căderi de la etaj.

Pe principiul progresist, Cine nu e cu noi, e împotriva noastră!