ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mii de victime ale vaccinului Covid din România - între care se află și Alexandra, căreia îi scriem azi - nu au nici o posibilitate de a apela pentru recuperare chiar la sistemul care le-a împins manipulatoriu și mincinos către vaccinul cu potențial ucigaș. Pentru simplul motiv că autoritățile te-au pus să semnezi pe propria răspundere că îți asumi statutul de cobai și, pe cale de consecință, de posibilă victimă a uriașului experiment mengelian mondial.

Din acel moment ai devenit propria ta victimă.

Gheorghiță, Arafat, Cîțu, Iohannis s-au spălat pe mâini de tine. Din partea lor, poți să și mori, vorba filipinezului cu mentalitatea lui Barna.

Și așa se și întâmplă.

Sutele de decese de după vaccin sunt puse de INSP pe seama Covidului. Păi dacă vaccinul este „sigur și eficient” de ce mai mor oameni după el? Gheorghiță de la sculărie nu e în stare să explice. Tot ce ar putea să ne spună, vorba medicului Adrian Cacovean, e că aceștia au avut o moarte „sub o formă mai ușoară”.

Acum, propaganda mondială o ține langa-lambda cu a treia doză de otravă pentru al patrulea val de minciună. Tunurile și pocnitoarele media de îngrozirea populației trag din nou rafale grele în creierele românilor hipnotizați de propaganda furibundă.

Dar Israelul, leagănul vaccinării și lagărul Pfizerwitz, raportează deja îmbolnăviri de Covid și după a treia doză „salvatoare”, asta după ce a recunoscut că 90% dintre noii internați sunt „complet vaccinați”. Și-atunci?

În lipsa cuvenitului suport al autorităților acordat victimelor vaccinurilor din România acestea își strigă durerea în spațiul online și se întorc către singurul Salvator și oastea Lui: Mântuitorul și slujitorii Bisericii.

Părintele Ioan Istrati, preot cu mare har și dăruire, nu ezită să ceară ajutorul tuturor credincioșilor pentru salvarea unor semeni de-ai noștri ignorați de stipendiații teleghidați și televizați ai Pfizer și Moderna: 

„Astăzi, o mamă credincioasă îmi trimite mesaj audio să mă rog pentru fiica ei, cadru universitar, care s-a vacccinat în martie, de nevoie, iar acum toți ganglionii limfatici i s-au umflat îngrozitor și are o stare de rău generalizat.”

Mesajul audio este sfâșietor. Câte astfel de mame românce își plâng fiicele și fii lor?

Una dintre ele este mama tânărului student de 21 de ani Bogdan Daniel Berki, decedat a șasea zi după vaccin, despre care DSP Hunedoara a mințit ordinar că avea obezitate morbidă iar spitalul care i-a înregistrat moartea i-a schimbat Certificatul de deces profitând de vârsta bunicii care a însoțit trupul neînsuflețit al nepotului său. La două luni de la moartea suspectă, anchetatorii încă investighează cauzele. Se vor afla vreodată, oficial? Ne îndoim.

Zilele trecute, medicul pediatru Damian Baciu a relatat despre moartea năpraznică în urma vaccinului Covid, manifestată printr-o reacție adversă de leucemie galopantă, a unui copil de 16 ani. Cazul, ca și copilul, este îngropat. Nici o oficialitate nu l-a anunțat și cu atât mai mult, comentat.

În urmă cu ceva timp. Pr. Ioan Istrati posta mesajul care conținea rugămințile unei familii de a se ruga pentru un unchi aflat în comă după rapel. Din păcate, nici rugăciunile nu l-au scăpat. Un medic cinstit le-a spus rudelor că el crede că cheagurile de sânge apărute peste noapte sunt din cauza vaccinului.

„Rugați, Părinte, oamenii, să nu se vaccineze cu nenorocirea asta!”, scriau bieții oameni. În zecile de comentarii se relatează despre situații similare.

Dacă astfel de cazuri - să zicem doar o reacție adversă și un singur deces - ajung la cunoștința fiecărui preot din România, vă puteți face o idee asupra imaginii reale, despre care nu veți auzi niciodată la televiziuni, a nivelului extins al crimei în masă care se înfăptuiește chiar în acest moment, sub ochii „larg închiși” ai tuturor. Și în cunoștința perfectă de cauză a autorităților care și-au vândut poporul pentru un pumn de arginți. Cât și a colaboraționiștilor lor.

Reluăm mesajele victimelor directe și indirecte ale vaccinului „salvator”:

Rugați preoți români oamenii „să nu se vaccineze cu nenorocirea asta”!

Rugați-vă oameni buni pentru sora Alexandra, rugați-vă pentru copiii României!

Dragă Alexandra, iartă-ne că n-am putut și nu putem face mai mult pentru tine!...