ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinista Beatrice Mahler, care a ascuns moartea după vaccin a unei asistente de la Institutul „Marius Nasta” timp de 9 zile și mai are și probleme cu integritatea, a fost prinsă cu minciuna în dezbaterea TVR 1 de ieri, din cadrul emisiunii Referendum, unde au fost puse față în față tabăra pro-guvernamentală vaccinistă cu cea a societății civile și a experților în libertatea religioasă și individuală, care solicită respectarea Constituției României și a drepturilor omului.

Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate i-a oferit cadou vaccistei Mahler o șapcă AstraZeneca ca bonus pentru promovarea pe care o face vaccinului afirmând că există dovezi că a fost sponsorizată de firma respectivă (VIDEO mai sus). Managera de la Marius Nasta a negat virulent iar moderatorul dezbaterii, Mihai Rădulescu, s-a grăbit să-i ia apărarea scoțând repede pe goarnă cunoscutele ștampile de dezavuare a adevărului cu „știri false sau neverificate”.

Nu mai simplu ar fi fost să-și facă datoria de jurnalist și să deschidă site-ul Agenției Naționale de Medicamente, pentru a se convinge cine minte și a afla astfel și telespectatorii, căci, zice-se, ăsta e scopul presei - adevărul. Așa ar fi fost un moderator al Televiziunii publice, unde este plătit inclusiv de cei 70% dintre cetățenii României care nu au ales ultima soluție, vaccinarea, ci prima, imunizarea naturală. Cum ar fi dacă Mihai Rădulescu și-ar lua doar 30% din salariu? Notăm pe lângă această atitudine de propagandist gentil și alte două aberații ale emisiunii cu pricina:

1. Ca co-gazda s-a aflat o domnișoară pe numele ei de scenă Ira Volkivskaya (?), care, sărăcuța, abia silabisea românește, și, deși ca felină blondă umanoidă ar putea fi o apariție plăcută audio-vizualului, probabil platourile Televiziunii naționale nu sunt chiar cele mai potrivite pentru astfel de delicii ale celui care i-a facilitat angajarea pe criterii necunoscute publicului larg. Nu vrem să știm cât de greu a fost concursul dar poate, totuși, a greșit emisiunea!?

2. Un băiețaș care se chinuia să-l imite pe Florin Chilian dar avea o voce venită parcă dintr-o hazna, a mâncat din timpul dezbaterii - altfel drămuită la secundă, prin bipuri de avertisment, pentru participanți - cu niște lălăieli întinse pe vreo 10-15 minute, din care am reținut versul demn de Televiziunea națională, recte guvernamentală - mai ales la o oră de maximă audiență și cu un subiect atât de serios, de importanță națională, ba chiar mondială -  respectiv „și rahatul tău miroase a Chanel”. Sperăm că nu era vreo referire la parfumul folosit de Beatrice Mahler! În tot cazul, nu s-ar fi nimerit o descriere mai bună a emisiunii. Moderatorul merită să și-l păstreze drept motto, împreună cu șapca AstraZeneca, pe cap, ca să știe și alții de la bun început în ce tabără se scaldă și cu ce esență tare se dă.

Minciuna Mahlerei a fost devoalată pe Facebook de Legitimă Apărare și depistată și de ActiveNews pe site-ul ANM, după cum puteți vedea în documentul de mai jos. Așteptăm ca la următoarea ediție a emisiunii Referendum, TVR să o prezinte cu scuzele de rigoare către societatea civilă și opinia publică românească ne și dezinformată, prin omisiune.

De altfel, Mahler nu este singura deontoloagă a monoloagelor vaccinului. Și colegii ei, Streinu-Cercel și Al Rafila s-au delectat la sponsomituirile venite de la Pfizer și AstraZeneca:

Vacciniștii Streinu-Cercel și Alexandru Rafila sunt plătiți de ani de zile de compania PFIZER prin sponsorizări grase de sute de mii de lei alături de alți peste 5000 de medici din România. Cazul e de domeniul ANI și DNA. DOVEZILE ACTIVENEWS

și

Rafila a trădat Pfizer pentru AstraZeneca deși de la Pfizer a primit 114.890 lei iar de la AstraZeneca doar 81.053 lei în 2019. E normal ca medicii, cum ar fi chiar și președintele Colegiului Medicilor din România, să primească bani grași de la BigPharma?

Un subiect bun, chiar gras, am putea spune, pentru următoarea ediție a emisiunii Referendum de la TVR!

PS: Altfel, este de apreciat OK-ul dat de servicii pentru o astfel de confruntare aproape echilibrată, dacă ar fi fost și onestă.

Document cu sponsorizările vedetei TV Dr. Buratina Mahler: