ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce teoria autorităților privind crima și incinerarea Alexandrei în curtea lui Gheorghe Dincă a fost puternic contestată de specialiști, dar și de jurnaliști sau politicieni, la orizont a apărut o nouă informație ce sugerează că fata ar fi fost scoasă din țară pentru a fi traficată.

Astfel, conform dezvăluirilor cotidianului Libertatea, polițiștii și procurorii nu au dat-o pe Alexandra în consemn la frontieră în ziua în care s-a deschis dosar pentru dispariția minorei. Aceeași sursă precizează că micuța trebuia dată în consemn imediat, prin sistemul specializat pe care organele de anchetă îl au la dispoziție, pentru a se evita posibilitatea de a fi scoasă din țară.

Nici astăzi nu se știe dacă măcar în al 12-lea ceas, Alexandra a fost dată în consemn la frontieră. Întârzierea, chiar dacă ar fi fost doar de câteva ore, ar fi fost suficientă pentru ca micuța să fie scoasă din țară, deoarece distanța dintre Caracal și Dunăre este de doar 40 de km!