ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ARTICOL APĂRUT ÎN URMĂ CU UN AN, PE 10-11 IANUARIE 2021 ȘI RELUAT ÎN SERIA REMEMBER PLANDEMIA.
 
ACTUALIZARE: Președintele Parlamentului UE, David Sassoli, a murit marți dimineață, 11 ianuarie 2021, după ce a fost spitalizat pentru a doua oară în ultimele 3 luni.
 
Anunțul a fost făcut în dimineața aceasta de purtătorul său de cuvânt, Roberto Cuillo, pe Twitter:

„Președintele Parlamentului European, David Sassoli, s-a stins din viață la 1.15 a.m., pe 11 ianuarie, la spitalul din Aviano, Italia, unde a fost internat”.
 
 
Sassoli a mai fost internat la Spitalul Civil din Strasbourg la mijlocul lunii septembrie 2021 din cauza unei pneumonii, dar starea sa s-a îmbunătățit ulterior.

Social-democratul italian a fost numit președinte al Parlamentului European în iulie 2019 și se afla în ultima săptămână a mandatului său, în condițiile în care marțea viitoare Parlamentul va alege un nou președinte, întrucât a ajuns la jumătatea acestei legislaturi (2019-2024), potrivit agenției EFE, citate de Agerpres.
 
Pentru prima oară în istoria Parlamentului European când moare un președinte în exercițiu 
 
Așadar, este pentru prima dată în istoria Parlamentului European când un președinte în exercițiu a murit. Astfel că, în conformitate cu Regulamentul de procedură al Parlamentului, primul vicepreședinte trebuie să exercite funcția de președinte până la alegerea unui succesor.

În acest caz, prim-vicepreședintele este Roberta Metsola din partea Partidului Popular European (PPE) din Malta, care era deja favorită pentru a câștiga postul în cadrul remanierii de săptămâna viitoare de la Strasbourg (Franța), va prelua funcția de președinte, mai transmite sursa amintită.
 
Sassoli avea planuri mari cu vaccinarea întregii Europe
 
Potrivit unui discurs al fostului președinte al PE din 25 februarie anul trecut, Sassoli ar fi vrut să vaccineze 70% din populația UE până la mijlocul verii trecute, conform „obiectivului” asumat și enunțat în acest discurs.
 
„UE a arvunit 2.6 miliarde de doze de vaccin - spunea acesta -, mai mult decât suficient pentru a vaccina întreaga populației a Uniunii Europene!”
 
Într-adevăr, având în vedere că populația UE este de 447 milioane de oameni, ne putem întreba cu mai mult decât suficientă mirare care sunt planurile reale de vaccinare a europenilor, excluzându-i pe cei care refuză vaccinul: 5,6,7 doze?
 
„Un Certificat de Vaccinare poate fi instrumentul potrivit pentru a permite tuturor, în mod egal și nediscriminatoriu, să revină la normalitate. Abia așteptăm și acesta este momentul potrivit pentru a decide.”, mai afirma răposatul în februarie anul trecut. 
 
ȘTIREA INIȚIALĂ: Politicianul social-democrat italian în vârstă de 65 de ani a fost internat într-un spital din Italia pe 26 decembrie „din cauza unei complicații grave cauzate de o disfuncție a sistemului imunitar”, a declarat purtătorul său de cuvânt Roberto Cuillo.
 
 

În luna septembrie, Sassoli (65 de ani) a fost spitalizat „cu pneumonie” și, din această cauză, nu a putut prezida sesiunea P.E. în care șefa C.E., Ursula von der Leyen, a rostit discursul anual privind Starea Uniunii.

Ulterior, el s-a deplasat în Italia după ce medicii au fost de acord ca politicianul să se recupereze după boală în țara natală.

Este important de menționat în context faptul că Sassoli este originar din Italia, țară care a impus pașaportul de vaccinare la locul de muncă și a trecut recent la „super green pass”, pașaportul rezervat vaccinaților cu rapel sau vindecaților. Mai mult, însăși instituția Parlamentului U.E. a cerut membrilor săi să prezinte un certificat Covid înainte de a intra în clădire. Unii eurodeputați s-au revoltat și, continuând să vină la serviciu fără pașaport de vaccinare, au fost sancționați. Despre Sassoli nu s-a auzit să fie sancționat, prin urmare e foarte probabil să fie vaccinat cu serurile experimentale Covid, ale căror reacții adverse ar explica atât pneumonia, cât și „disfuncția sistemului imunitar”. Unele surse italiene atestă că Sassoli s-ar fi vaccinat anti-Covid.
 
 

David Sassoli a devenit președinte al Parlamentului U.E. în 2019, în urma unui acord mai amplu între cele mai mari familii politice paneuropene.
 
Pe 25 martie 2021, Sassoli spunea în europarlament că „nu ne putem permite risipirea nici unei doze de vaccin” și „distribuirea și organizarea vaccinării Covid trebuie să se supună principiului proporționalității și reciprocității”. VIDEO:
Același David Sassoli era nerăbdător să introducă certificatul U.E. de vaccinare, spunând că acesta poate „sprijini o redeschidere ordonată și sigură a activităților”. Și, dacă un asemenea instrument de constrângere ar funcționa în Uniune, de ce să nu ne gândim la un pașaport global de vaccinare? 
 
Citiți și: Realizatorul american de emisiuni pe teme etice și medicale Del Mattew Bigtree, laureat Emmy pe vremea când lucra ca producător pentru CBS, a stat de vorbă în septembrie 2021 cu o avertizoare publică, asistenta medicală Deborah Conrad, care a dezvăluit că din spitalul în care lucra nu se raportau către sistemul oficial VAERS reacțiile adverse și decesele din urma vaccinurilor Covid, inclusiv apariția unor forme de cancer la cei vaccinați. VIDEO: