ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Florin Zamfirescu, actor regizor și profesor, a comentat în cadrul emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu" de la Antena 3, campania de vaccinare a copiilor și scaderea numărului de cazuri de infectări COVID-19.

Actorul Florin Zamfirescu a lansat un apel vehement și dramatic către autorități să nu mai continue campania de vaccinare a copiilor, demers pe care l-a apreciat ca fiind „o nenorocire”.

Copiii mici au nevoie de vaccinurile COVID-19?

Afirmația vine după ce la nivel național, numărul de cazuri de infectări cu COVID-19 a scăzut notabil și în contextul în care atât Germania cât și Franța se pronunță împotriva vaccinării copiilor și tinerilor.

Până acum, în România s-a raportat un deces al unui tânăr de 22 de ani, student la Cluj Napoca: Berki Bogdan Daniel, cât și un infarct al unui licean de 18 ani, făcut după rapelul cu vaccinul Pfizer.

„Ați pronunțat adineauri că nu mai sunt teorii ale conspirațiilor. Tot ceea ce era teoria conspirației până ieri acum este realitate!

Eu nici nu prea mai vorbesc de România. Este o țară care nu poate avea pretenții să conducă lumea, să fie luată prea în serios. Suntem și noi acolo, o părticică, dar la forurile superioare, la vârfuri dacă mâine se dă o comandă de undeva că să crească numărul de îmbolnăviri, crește.

Dacă poimâine avem alegeri, trebuie să mergem la alegeri orice ar fi.  Acum toți trebuie să meargă într-o direcție: să ne vaccinăm, să ne „salvăm”.

Singurul meu apel ar fi să nu vaccinăm copiii. Nu începeți cu nenorocirea asta!", a spus actorul Florin Zamfirescu la Antena 3.

VIDEO: