ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița Carmen Tănase a dezvăluit la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena3 motivul pentru care refuză atât vaccinarea, cât și testarea Covid. Ea a citat declarația inventatorului tehnologiei PCR, conform căruia aceasta nu a fost concepută pentru diagnosticare, așa cum avea să fie folosită în pandemie. Întrebată ce va face dacă certificatul Covid va fi impus pretutindeni, actrița a răspuns că nu va face nici un compromis și că va lupta pentru drepturile ei până la capăt.

„O să mă lupt pentru dreptul meu atât cât o să mai pot din punct de vedere legal, pentru că încă mai pot din punct de vedere legal și vorbesc strict în numele meu.

După care, dacă nu se va mai putea și se va da o lege organică în Parlament, așa cum s-a dat în Franța și în Italia, dacă societatea mă izolează, ca atare o să stau izolată, asta am să fac”.

Carmen Tănase dezvăluie motivul pentru care refuză testarea

Întrebată care este motivul pentru care refuză testarea, actrița Carmen Tănase a precizat că l-a urmărit pe inventatorul tehnologiei PCR care spunea că invenția sa este destinată cercetării și nu  diagnosticării.

„Pentru că întâmplător l-am văzut acum un an și ceva, un an și jumătate pe însuși inventatorul aceste tehnologii Real Time PCR care spunea într-un interviu, înainte de a muri desigur, într-un interviu pe înțelesul tuturor, de ce ... tehnologia asta pe care inventat-o nu poate pune un diagnostic.

Ea a fost inventată pentru altceva, pentru cercetare, pentru altceva și nu cred în rezultatul real al acestui test.

Și m-am săturat de atâția șmecheri care s-au umplut de bani, au devenit milionari în timpul acestei pandemii și eu personal nu vreau să bag bani în buzunar acestor șmecheri”, a mai spus Carmen Tănase.
 

„Am devenit foarte calmă, nu mai sunt furioasă, mi-am asumat în totalitate lucrul acesta. Sunt pregătită pentru absolut tot ce o să vină.

Din întâmplare, am intuit din capul locului, apoi m-am și informat și am văzut, am ascultat foarte mulți specialiști care, din păcate, sunt banați, sunt interziși. Oameni care sunt într-adevăr cu premii, unii chiar Nobel, care au publicat cărți, care au publicat în reviste de specialitate care spun cu totul altceva și de care nu se ține seama”, a continuat actrița.
 

„Nu poți avea grijă de sănătatea semenilor tăi bruscându-i, violentându-i, agresându-i”

„Ca atare, am înțeles că tot ceea ce se întâmplă în această lume, că nu e vorba numai de țara noastră, în această lume nu este despre sănătatea noastră, este despre cu totul altceva dar nu despre sănătatea noastră.

Nu poți avea grijă de sănătatea semenilor tăi oamenii, care te-au ales și pe care îi prezinți, bruscându-i, violentându-i, agresându-i. Asta nu se poate, nu se pupă pe una cu alta.

Ca atare, am înțeles în ce lume trăiesc, mi-am asumat și voi încerca să rezist atât cât voi putea", a mai spus Carmen Tănase la Antena3.ro!
 
VIDEO, AICI: