ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Usor-usor adevarul incepe sa iasa la suprafata! In urma cu trei saptamani, senatorul american Rand Paul a cerut Departamentului de stat sa recunoasca faptul ca americanii au finantat cercetarile in laboaratoarele din China pentru crerea unui virus care este asemanator cu Covid 19!

Oare pentru CNA sunt intrebari serioase cele puse in Senatul american? Sau sunt conspiratii?

Va astept cu dezvaluiri explozive despre "pandemie” si efectele secundare ale vaccinurilor!”, scrie jurnalista Anca Alexandrescu pe contul ei de Facebook, invitând telespectatorii să urmărească emisiunea de mai jos.

„Ne-au mai dat o "stire” de rumegat baietii ca sa plecam iarasi dupa fenta! Am inteles! Zice Wall Street Journal ca de la chinezi a pornit carcalacul. Pai nu stiam asta? Cica asa recunoaste un raport secret al Departamentului de energie al SUA. Bine baieti, am inteles si asta! Dar cand vor raspunde oficialii de la Washington la intrebarea senatorului Paul Rand despre cum au finantat americanii laboratoarele din China inca din 2018 ca sa produca un virus care seamana aproape perfect cu Coronavirusul? Domnii de la CNA vor probe? Pai probe sa fie! Chiar din Senatul american din 9 februarie anul acesta. Credeti ca va fi o proba de luat in seama si depozitia dr. Richard Flemming in fata autoritatilor americane despre faptul ca vaccinurile anti covid si virusul in sine reprezinta un atac deliberat asupra Statelor Unite? Sau sunt si astia conspirationisti? Nici Gheorgita, nici Arafat n-au curaj sa iasa sa vorbeasca. Azi l-am invitat pe seful Colegiului medicilor sa participe la emisiune. Si pe ministrul sanatatii. Ce credeti? De o saptamana nici macar la mesaje nu ne-au raspuns! Oare de ce se ascund oamenii astia daca "vaccinul e sigur”, "daca opreste transmiterea”, "daca a facut mai mult bine decat rau”? De ce? Daca au studii stiintifice care sustin afirmatiile lor de ce nu vin sa ni le prezinte, sa ni le explice?

Un studiu am sa va arat si eu astazi, de data aceasta din Danemarca. Profesorii universitari danezi au constatat ca si dupa 28 de zile de la vaccin, ARNul mesager era tot in sange. Sunt studii care arata ca si dupa 120 de zile era tot acolo. Ce inseamna asta? Ne vor explica medicii care au curaj sa vorbeasca si isi asuma: dr. Monica Pop, dr. Anca Nicolescu, dr. Anca Nițulescu si dr. Damian Baciu.

Si astazi vom vorbi din nou despre efectele secundare pentru ca in platou alaturi de noi va fi unul din pacientii afectati”, mai scrie fiica regretatului jurnalist Horia Alexandrescu. VIDEO:

Citiți și SARS-CoV-2 - ARMĂ BIOLOGICĂ? Un cercetător medical american a publicat o carte în urma investigației sale internaționale, științifice și criminalistice. MĂRTURIE SUB JURĂMÂNT - VIDEO TRADUS ÎIN ROMÂNĂ

Vedeți și PRIMA EMISIUNE ÎN CARE ANCA ALEXANDRESCU A RECUNOSCUT CĂ ARE EFECTE ADVERSE ÎN URMA VACCINULUI - 1.11.2022: