ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Nicolae Ciucă și reprezentanții consorțiilor universitare s-au întâlnit luni, la Palatul Victoria, pentru a discuta despre Legile Educației și programul „România Educată” al lui Klaus Iohannis, a transmis ȘtiripeSurse.

Nicolae Ciucă le-a cerut profesorilor să poarte mască la discuțiile despre Legile Educației, a notat 4media.info. La întâlnirea cu reprezentanții consorțiilor universitare a participat și ministrul Sorin Cîmpeanu.

Să subliniem că este vorba de profesori universitari, oameni educați, care știu să citească și, se presupune, să gândească.

Sau să învețe din exemplul altora: ARAFAT S-A COVIDAT. Triplu vaccinatul, imuabilul și intangibilul super-mascat tot a făcut Covid. „SIGUR și EFICIENT”

Ba chiar și a altuia: DUPĂ CANCER, COVID! Cvadruplu-vaccinatul, dublu-mascatul și ultra-protejatul Joe Biden a fost anunțat cu Covid. Sau Țarul pandemist Fauci. Sau Bill Gates. Sau Țața Leana.

Astăzi - și mai și! Redăm întâi „știrea oficială” ca atare:

La nivelul Guvernului există o preocupare în legătură cu creșterea numărului de cazuri de COVID-19 și orice măsură de prevenție este binevenită, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Executivului Dan Cărbunaru, menționând că membrii Cabinetului au purtat în ședință măști de protecție.

"Chiar și astăzi a avut loc o discuție în cadrul ședinței cu ministrul Sănătății. Există o preocupare - nu doar la nivelul Ministerului Sănătății, dar și la nivelul Guvernului - în legătură cu această creștere a numărului de cazuri și, din acest punct de vedere, orice măsură de prevenție din seria celor care au fost deja menționate și utilizate, până la urmă, nu doar în România, oriunde în lume, sunt binevenite, orice astfel de măsuri: purtatul măștii în spațiile aglomerate, că vorbim de mijloacele de transport în comun sau încăperi unde nu se asigură acea distanță minimă, mai ales că specialiștii vorbesc acum despre faptul că, deși nu este la fel de periculoasă ca variantele anterioare, și această formulă care tinde să devină predominantă este destul de contagioasă, din ce în ce mai contagioasă", a afirmat Cărbunaru, după ședința de guvern, întrebat în legătură cu faptul că membrii Executivului au purtat masca de protecție, relatează Agerpres, citat de ȘtiripeSurse.

El a arătat că orice formă suplimentară de protecție nu poate decât să ajute.

"Este unul dintre motivele pentru care, inclusiv în Guvern, ați văzut ce s-a întâmplat și astăzi, în cadrul ședinței, mai ales că la invitația premierului, la ședința de guvern au participat și o parte importantă dintre tinerii care s-au înscris în programul de intership la nivelul guvernamental și cu toții am purtat măști. Se va menține această recomandare implementată la nivelul Guvernului, ceea ce e valabil și pentru alte categorii de spații aglomerate, în special, revin asupra mijloacelor transport în comun, chiar astăzi - și domnul ministru al sănătății sublinia acest lucru", a adăugat Cărbunaru.

Potrivit acestuia, la nivel guvernamental se va sprijini, prin mijloace de comunicare, transmiterea acestor măsuri, menționând că nu este vorba de obligații.

"Nu sunt obligații, pentru că nu avem în acest moment activat vreun cadru legal care să genereze obligativitate, dar, din păcate, după o perioadă atât de îndelungată, în care valurile de COVID-19 au lovit inclusiv România și am văzut zeci de mii de victime care și-au pierdut viața în această perioadă, ne gândim cu toții atât la familiile lor, dar și la cei care s-au recuperat, poate chiar cu greu, trecând o dată sau de două ori sau de mai multe ori prin această boală, că după această experiență dureroasă, cu toții ne dorim să folosim mijloace de protecție, chiar și fără a fi fost obligatorii, dar vin în menținerea sănătății noastre", a mai spus Cărbunaru.

De fapt, știm ce vor. A spus-o și șeful lor: Fauci a scăpat porumbelul: Masca NU are rol de Protecție ci de Exercitare a Autorității. DE SUPUNERE

 

Noi le dorim multă sănătate!

Citiți și Pericolul din mască de abia acum se vede, în plămânii celor autopsiați. PLASTIC ÎN PLĂMÂNI - STUDIU BRITANIC

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews