ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directoarea CDC Rochelle Walensky a spus că, potrivit ultimelor studii, persoanele vaccinate care se infectează cu Covid au exact aceeași încărcătură virală ca cele nevaccinate, fiind, astfel, posibil să transmită virusul și altora. 

„Vedem acum că este posibil, de fapt, dacă te infectezi după vaccinare, să transmiți mai departe, acesta fiind motivul schimbării (a reintroducerii obligativității de a purta masca în interior)”, a spus dr. Walensky, citată de NBC News.
 
CDC avertizează că noul coronavirus ar putea fi la câteva mutații distanță de a eluda vaccinurile

SARS-CoV-2 ar putea fi la „doar câteva mutații” distanță de a fi capabil să eludeze vaccinurile, a avertizat marți directorul CDC, dr. Rochelle Walensky.

Walensky a declarat că actualele vaccinuri sunt eficiente împotriva cazurilor grave de coronavirus, inclusiv cele cauzate de variantele sale cunoscute, dar că răspândirea sa continuă ar putea permite bolii să sufere mutații care să depășească „protecția” oferită de injecții.
 
 

„Cea mai mare îngrijorare care cred că ne frământă pe noi, cei din domeniul sănătății publice și al științelor, este că virusul și eventualele sale mutații ... [au] potențialul de a eluda vaccinul nostru în ceea ce privește modul în care ne protejează de boli grave și de deces”, a declarat Walensky în cadrul unei conferințe de presă potrivit The New York Post.

Astfel, se confirmă ceea ce ActiveNews arată deja de multă vreme:
 



VIDEO cu declarațiile lui Fauci despre mască:

Ce scria Fauci despre mască: