ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat joi seară la Antena 3 că doar 54% din școlile din România au rata de vaccinare peste 60% și că statul vrea introducerea unei condiție pentru ca școlile „să poată funcționa normal”, respectiv gradul de vaccinare al personalului din unitatea de învățământ, transmite Antena 3. Despre grădinițe nu s-a spus nimic, o nouă dovadă a incompetenței ministeriale.

Operațiunea țintește de fapt învrăjbirea părinților cu profesorii și, după calculele echipelor din umbră care au emis enormitate, creșterea numărului vaccinaților atât din rândul personalului din Învățământ cât și din cel al copiilor. Nu ar trebui să i se dea curs. Părinții și profesorii ar trebui să fie atenți la această manevră de tip bolșevic de incitare a unora contra altora pe criteriul care e mai vaccinat.

"Pragul de 60% este acela care se conturează în urma discuțiilor cu INSP, Ministerul Sănătății, CNSU și cu toți cei implicați în decizie" a spus Cîmpeanu. Acest prag de 60% ar fi fost și o solicitare a reprezentanților profesorilor prin sindicatele din învățământul preuniversitar și a reprezentanților elevilor prin Consiliul Național al elevilor, a spus ministrul vaccinist.

E bine de subliniat că acest „Consiliul Național al elevilor” este de fapt un ONG și nu reprezintă elevii din România după cum încearcă să acrediteze fraudulos prin denumirea pompoasă. De asemenea, din comunicările publice ale sindicatelor, nici unul nu a solicitat vaccinarea profesorilor ci dimpotrivă, au pus în vedere autorităților respectarea Codului Muncii și imposibilitatea legală de a fi obligat vreun profesor să se vaccineze împotriva voinței lui, conform Constituției României. Accentul sindicatelor s-a pus pe testarea gratuită nu pe vaccinare.

Anunțul a fost făcut și de Klaus Iohannis în persoană, în această seară: "Va fi introdusă o nouă condiție pentru că școlile să poată funcționa cu prezența fizică și anume gradul de vaccinare al personalului școlii. Experții, specialiștii, din cele două ministere, din INSP vor discuta și mâine se va emite ordinul comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății care detaliază foarte clar aceste chestiuni", a mai spus Iohannis, care a reluat placa că vaccinarea este singura șansă pentru a depăși această pandemie. Politicienii care recomandă acte medicale la ce se încadrează?, se întreba întemeiat dr. Adrian Cacovean.

Sondajul care a aruncat în aer ministerul și propagandiștii vaccinării: 92,5% dintre părinți nu vor să-și vaccineze copiii

Reamintim că înainte de a se inventa vacanța actuală, cel mai probabil și pentru a se elabora noua strategie de atac, foarte posibil la indicațiile „echipei OMS” prezente în țară, doar 7,5% din cei 290.000 de părinți care au completat chestionarele distribuite în școli privind intenția de vaccinare anti-COVID a elevilor, la școală, au răspuns că vor să își vaccineze copiii, potrivit ministrului interimar al Educației Sorin Cîmpeanu, citat de Hotnews.

Aceasta înseamnă că 92,5% au declarat că nu vor să-și vaccineze copiii, respectiv 77.5 dintre părinții au răspuns cu NU hotărât și 15% că sunt indeciși, ceea ce a căzut ca leuca în capul autorităților vacciniste.

Datele oferite de sursa citată arată așadar că circa 22.000 de elevi vor să se vaccineze, 44.000 sunt indeciși și 224.000 de elevi nu vor să se vaccineze.

Cîmpeanu a precizat că datele celor 22.000 de elevi care și-au exprimat intenția de vaccinare vor fi transmise Comitetului de coordonare a vaccinării, pentru a fi organizate echipe mobile care să meargă în școli și să îi vaccineze pe copii. O crimă, după părerea mai multor experți români, cum ar fi dr. Lucian Duță, și internaționali, dintre care cel mai recent, fostul director al Departamentului de neurochirurgie pediatrică de la Johns Hopkins, dr. Ben Carson.

Întrebat dacă dacă ar trebui sau nu să primească vaccinul COVID-19 copiii, Carson a răspuns vehement: "Categoric nu!". Medicul a argumentat că "rata mortalității la copii din cauza COVID-19 este de 0,025, ceea ce este foarte asemănător cu rata pentru gripa sezonieră". 

De asemenea, Dr. Robert Malone, virusolog și imunolog cunoscut pe plan mondial pentru activitatea sa de dezvoltare a tehnologiei de vaccinare cu ARNm, a declarat categoric: "În opinia mea, nu există absolut nicio justificare științifică sau medicală pentru vaccinarea copiilor".

„Faptul că Ministerul Educației a făcut publice acele rezultate este dovadă de incompetență supremă, nu trebuia să le facă publice. Astfel le-a întărit multora opinia că nu trebuie să-și vaccineze copilul pe ideea „uite, sunt mulți care gândesc ca mine, deci am avut dreptate”.”, a declamat „democratic” „expertul” userist apocaliptic și dement Răzvan Cherecheș, într-un interviu pentru Hotnews, același individ sinistru care afirma în cadrul propagandei groazei programatice că „putem avea un milion de morți și să nu atingem imunitatea de grup”.

Profesorii și părinții trebuie să se alieze pentru binele copiilor

La 1 noiembrie, în urma cererii Ministerului Educației, inspectoratele școlare județene și unitățile școlare au fost obligate să raporteze pe site-urile proprii ponderea vaccinaților din cadrul personalului angajat în învățământ (document). În prealabil, fiecare cadru didactic a fost chestionat dacă este vaccinat, deși vaccinarea este un act medical care ține de confidențialitatea și intimitatea fiecărei persoane. Profesorii au fost asigurați de ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, că numele persoanelor nevaccinate nu vor fi făcute publice, cel puțin în acest moment. E greu de crezut că acestea vor rămâne necunoscute colegilor și părinților. Și cum să nu te gândești cui folosește publicarea unor astfel de date? Că doar nu e treaba ministerului dacă profesorul e vaccinat sau nu.

Există, pe bună dreptate, o temere în rândul cadrelor didactice că informațiile despre numărul vaccinaților din instituțiile publice de învățământ vor duce la ridicarea părinților împotiva profesorilor sau la învrăjbirea profesorilor vaccinați cu profesorii nevaccinați (despre cei din urmă ministrul sugerând că sunt cauza pentru care elevii nu vor putea merge fizic la școală). Poate fi, de fapt, o continuare a experimentului petrecut în închisoarea comunistă pentru studenți de la Pitești, unde deținuții politic reeducați erau obligați să-i tortureze pe colegii lor care nu acceptau să renunțe la idealurile lor și să adere la ideile marxiste.

Nu este exclus ca Ministerul Educației să facă o centralizare a numărului nevaccinaților din sistemul de învățământ înaintea intrării în dezbaterea Camerei Deputaților a proiectului de lege care prevede prezentarea certificatului digital pentru păstrarea dreptului la muncă în cadrul angajaților din sistemul public, inclusiv a personalului din învățământ. După care să prezinte pe televizoare exemplele de școli cu „profesori răi” care nu vor să se vaccineze ca să atragă oprobiul public asupra lor. Sau, în limbaj bolșevic spus, să se știe câți bandiți trebuie epurați.

Conform raportărilor de vineri privind rata de vaccinare în toate școlile și grădinițele din România, peste 60% se încadrează doar 54% din școli și grădinițe, susține ministrul Cîmpeanu.

"În paralel cu această condiție vor rămâne în vigoare toate regulile din ordinul comun ministrul Educației - ministrul Sănătății, practic la apariția unui caz de infectare într-o clasă se suspendă prezența fizică în clasă,  la apariția unui număr mai mare de jumătate din numărul de clase din școală se suspendă prezența fizică în întreaga școală. Sunt regulile care sunt deja cunoscute. Elevii și profesorii vor fi testați de două ori pe săptămână”, a mai spus ministerul.

Reamintim aberațiile care s-au constatat deja în sistem în trecutul apropiat când un profesor vaccinat și îmbolnăvit de Covid a fost lăsat să continue cursurilor cu toate că și vaccinații răspândesc virusul, și încă la greu în spațiu închis, după cum a evidențiat un studiu al Colegiului Imperial Britanic dat publicității chiar de BBC.

Cîmpeanu nu este la prima tentativă de a incita părinții contra profesorilor și invers

„Vă împărtășesc o experiență din ceea ce primesc eu ca ministru și ministerul. E o presiune din ce în ce mai mare – vă anunț! – din partea părinților, sigur, fiecare e îndreptățit să aibă propriile îngrijorări, de a solicita reluarea școlii cu prezență fizică doar cu cadrele didactice vaccinate. Deci sunt din ce în ce mai mulți acei părinți. Sigur, există probleme, de confidențialitate a actului medical, există foarte multe aspecte care trebuie luate în discuție. Dar, vă spun, este această presiune care s-ar putea să ne ducă la un moment dat… cu tot dragul, colegii cadre didactice care nu sunt vaccinate vor preda online, chiar dacă în școala respectivă vor fi activități cu prezență fizică. Este o ipoteză, e bine să ne gândim la toate ipotezele. Depinde cât de mare va fi presiunea în acest sens, justificată, dintr-o perspectivă. Sigur, perspectivele sunt multiple”, a spus ministrul Educației în cadrul unei conferinței din aprilie din județul Prahova, transmise live pe Facebook.

Invenția lui Cîmpeanu a fost taxată dur de numeroși părinți într-o dezbatere din spațiul online, de pe site-ul de specialitate EduPedu, după cum a relatat ActiveNews pe larg la momentul respectiv.

„Nu părinții cer vaccinarea, cei de la conducere pun presiunea aceasta. Introduc vrajba între părinți și profesori, atâta tot. Rușine! Nu știți ce să mai inventați ca să vă bateți joc de oameni!”, a scris o mamă revoltată, la fel ca enorma majoritate a comentatorilor.