ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soțul unei femei din Oregon care a murit anul trecut din cauza unei tulburări de coagulare a sângelui - la două săptămâni după ce a fost vaccinată cu serul COVID de la Johnson & Johnson (J&J) - a vorbit public săptămâna aceasta despre moartea soției sale, arată The Defender.
 
Stan Thomas a declarat pentru NBC News că are grijă ca sacrificiul soției sale să nu fie uitat.

„Când sunt 8 milioane de doze și doi oameni vor muri din cauza lui” (a vaccinului - n.r.), a spus Thomas, „cine se gândește că el va fi unul dintre aceia?”.
 
Stan Thomas / Sursa foto: NBC News

NBC News a prezentat riscul de vătămare de la vaccinurile COVID ca fiind „de 1 la un milion”.

Reprezentanții sistemului american de sănătate continuă să susțină că tulburările de coagulare a sângelui, precum cea care a ucis-o pe Monica Melkonian la două săptămâni după vaccinul J&J, sunt rare - în ciuda miilor de cazuri de coagulare a sângelui raportate la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor în urma vaccinării Covid.
 
Monica Melkonian, o femeie de 52 de ani, s-a vaccinat cu doza unică de J&J pe 7 aprilie 2021 - în aceeași zi în care CDC și Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA) au suspendat temporar vaccinul J&J pentru a investiga numeroasele raportări legate de o tulburare rară de coagulare a sângelui numită trombocitopenie trombotică indusă de vaccin, o afecțiune uneori fatală, caracterizată prin apariția simultană a trombozei acute și a trombocitopeniei, după administrarea unui vaccin COVID.
 
Principalele simptome manifestate de Melkonian au fost o durere persistentă de cap și în spatele ochiului stâng. Dar Thomas a spus că ea a continuat să își desfășoare activitățile zilnice.
 
Până pe 17 aprilie, durerea de cap îi dispăruse în mare parte, dar a doua zi, la ora 4 dimineața, Thomas a fost trezit de strigătul soției sale care se prăbușea pe podea. Aceasta avea convulsii și nu-și mai putea mișca brațul drept. Thomas, care a suspectat imediat un atac cerebral cauzat de vaccin, a sunat la 911.
 
La camera de urgență, Thomas i-a cerut soției sale să îi strângă mâna, în încercarea de a comunica cu ea.

„Ultimul lucru pe care i l-am spus a fost că o iubesc și am rugat-o să mă strângă de două ori de mână”, a declarat Thomas. Ea a făcut cum i-a cerut.

CDC investighează moartea lui Melkonian
 
Pe 22 aprilie 2021, CDC a deschis o investigație privind moartea lui Melkonian.

„Acest cheag de sânge a fost observat în combinație cu trombocite foarte scăzute”, a scris Autoritatea de Sănătate din Oregon într-un comunicat. „Înainte de suspendarea [vaccinului J&J], au fost identificate cazuri de acest fel de cheaguri de sânge grave la șase femei vaccinate din toată țara”.
 
Atât Melkonian, cât și soțul ei erau „experți în domeniul sănătății și securității la locul de muncă” și au fost direct implicați în răspunsul la pandemia COVID, a declarat Thomas.

Amândoi erau conștienți de riscurile asociate vaccinurilor COVID, dar credeau că acestea sunt minore în comparație cu riscurile asociate virusului.
 
Thomas a declarat că este în continuare pro-vaccin, dar se întreabă dacă autoritățile sanitare au depus suficiente eforturi pentru a-i ajuta pe oameni să își înțeleagă opțiunile.
 

ActiveNews a relatat despre numeroase cazuri de formare de cheaguri de sânge în urma vaccinului J&J, ducând la vătămări grave sau chiar deces. Iată câteva dintre ele: