ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tânăr de 26 de ani din Dakota de Sud, care a murit în data de 12 noiembrie 2021 de miocardită - la 4 zile după ce i s-a administrat doza a treia a serului Covid de la Pfizer - habar nu avea că se confruntă cu o problemă cardiacă rară și presupus „ușoară” după injecție, scrie The Defender
 
Reamintim că despre această reacție adversă a vaccinurilor Covid, Gheorghiță de la noi a afirmat că sunt ușoare și afectează „cel puțin două organe: ȘI INIMA ȘI CORDUL” - VIDEO.
 

Singurele simptome îngrijorătoare resimțite de Joseph Keating au fost oboseala, durerile musculare și un ritm cardiac crescut, au declarat membrii familiei.

Într-un interviu acordat în exclusivitate publicației The Defender, tatăl, mama și sora lui Joseph au afirmat că Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) nu au investigat moartea lui Joseph.

De asemenea, CDC nu a luat legătura cu medicul legist care a efectuat autopsia și nici nu a solicitat documentele care au confirmat că moartea lui Joseph a fost cauzată de serul experimental produs de Pfizer.

Conform raportului autopsiei și certificatului de deces, Joseph a murit ca urmare a unor leziuni cardiace grave provocate de „o miocardită care i-a afectat ventriculul stâng, cauzată de recenta doză de supra-rapel cu vaccinul COVID-19 de la Pfizer”.

Mama lui Joseph, Cayleen, a declarat că fiul ei era pro-vaccin și lucra într-un mediu unde i se cerea să fie vaccinat. Potrivit certificatului său de vaccinare, Joseph a făcut prima injecție Pfizer pe 26 martie 2021 și a doua pe 16 aprilie.

Cayleen a spus că fiul ei, care nu a suferit nici un efect advers după primele două doze, a primit a treia doză pe 8 noiembrie 2021.

„Aceasta se întâmpla într-o zi de luni”, a spus Cayleen. „Marți și miercuri a fost bine, dar joi dimineață - la 72 de ore de la doza de rapel - a sunat și a spus că îl doare gâtul.”

Cayleen i-a pregătit fiului ei niște cidru de mere fierbinte, iar el a luat niște pastile pentru gât și s-a dus la serviciu, dar peste două ore a sunat-o să vină să-l ia pentru că era atât de obosit încât nu mai putea lucra.

Când Cayleen l-a întrebat ce s-a întâmplat, Joseph i-a spus că avea dureri musculare, durere de gât și o stare de epuizare.
 
„Când am căutat pe Google 'care sunt reacțiile la vaccinul Pfizer', multe dintre rezultate arătau că oamenii se confruntă cu oboseală, dureri musculare și tot felul de alte probleme, așa că amândoi am considerat că este vorba de niște reacții la vaccin și că nu e mare lucru', a spus Cayleen.
 
Joseph a dormit toată ziua de joi. Vineri dimineața, i-a spus mamei sale că va trebui să sune din nou la locul de muncă, deoarece era prea obosit pentru a merge la serviciu. Cayleen l-a vizitat pe Joseph și a spus că părea să aibă o stare normală, în afară de oboseală și dureri musculare.

„Nu arăta ca și cum ar fi fost bolnav, ci doar epuizat”, a spus ea.
 
Cayleen, care este de 35 de ani asistentă medicală la terapie intensivă, a măsurat semnele vitale ale fiului ei și a observat că temperatura îi crescuse la aproape 38 de grade, iar ritmul cardiac la 112. A crezut că are legătură cu febra, așa că i-a dat Tylenol.
 
Mai târziu în acea zi, Joseph i-a trimis mamei sale un SMS în care o informa că i-a scăzut febra. La ora 16:30, saturația de oxigen era de 100%, dar ritmul său cardiac era încă ridicat.

Tatăl lui Joseph, William, și-a vizitat fiul în jurul orei 17:00 și au luat cina împreună. William a plecat la ora 18.00. Două ore mai târziu, fiul lor era mort.
 
Familia știe la ce oră a murit Joseph din datele de pe Apple Watch pe care le-a găsit în telefonul lui. Joseph avea activată o aplicație care i-a măsurat ritmul cardiac până în momentul morții.
 
Cayleen a spus că atunci când l-au găsit pe Joseph în dimineața următoare nu existau semne că acesta ar fi știut că va muri.
 
„Avusese chiar niște conversații cu câțiva dintre prietenii săi înainte de a muri. Telefonul și telecomanda erau în poala lui”, a povestit mama lui.
 
Familia a sunat la 911 și niște polițiști au venit la fața locului să se asigure că nu este vorba de o crimă, pentru că „un tânăr de 26 de ani nu moare pur și simplu”, a spus Cayleen.
 
Când anchetatorii i-au separat pe Cayleen și pe soțul ei pentru interogatoriu, aceasta le-a spus că singurul lucru pe care îl știa era că fiul ei făcuse „vaccinul” de la Pfizer cu 4 zile înainte și că avea reacții adverse. Patru zile mai târziu, era mort.

Autopsia confirmă că Joseph a murit de miocardită
 
După ce Joseph a murit, a trebuit să se efectueze o autopsie pentru a se stabili cauza decesului.

„La investigațiile preliminare, nu s-a putut găsi nimic - inima lui părea normală”, a spus Cayleen. Dar „patologul a spus că va examina la microscop 22 de lame diferite pentru a vedea ce poate găsi".

Între timp, Cayleen a spus că a început să audă relatări despre bărbați tineri care au făcut miocardită din cauza „vaccinurilor” Covid.

„Știam că de la COVID poți face MIS-C (sindrom inflamator multisistemic), dar nimeni nu mi-a spus că vaccinul provoacă miocardită”, a spus Cayleen. „Este o mare diferență între miocardita cauzată de Covid și miocardita cauzată de vaccin, care, de fapt, te ucide”.
 
Cayleen a mai adăugat:

„Când patologul a examinat cele 22 de secțiuni ale inimii lui Joseph, a constatat că vaccinul i-a inflamat și atacat întreaga inimă. Erau atât de multe leziuni... la nivelul inimii. A fost o miocardită multifocală completă care nu îi afecta doar o parte a inimii, ci îi ataca întregul sept și ventriculii”.

Cayleen crede că fiul ei a suferit o inflamație atât de mare din cauza rapelului încât inima sa a dezvoltat o aritmie fatală care l-a ucis instantaneu.
 
Cayleen a spus că este recunoscătoare că s-a efectuat o autopsie, deoarece aceasta a arătat că fiul ei a murit ca urmare directă a vaccinului și că miocardita de care a suferit a fost provocată de vaccin.

„Este o dovadă documentată”, a spus Cayleen. „A murit ca urmare directă a rapelului Pfizer”.
 
Atât familia lui Joseph, cât și patologul au raportat cazul în Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS), dar, până în prezent, nici unul dintre ei nu a fost contactat de CDC în legătură cu moartea lui Joseph.