ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În statul australian New South Wales (NSW) sunt spitalizați în prezent mai mulți pacienți cu COVID-19 complet vaccinați decât nevaccinați, pe fondul creșterii numărului de cazuri de infectare cu varianta Omicron, informează The Epoch Times.

Datele publicate de Unitatea de informații critice despre COVID-19 a guvernului NSW au arătat că, la data de 9 ianuarie, 68,9% dintre pacienții cu COVID-19 cu vârsta mai mare de 12 ani internați în spitale fuseseră vaccinați cu două doze de vaccin, iar 28,8% erau nevaccinați.

De asemenea, numărul pacienților vaccinați cu două doze din secțiile de terapie intensivă (ATI) l-a depășit pe cel al pacienților nevaccinați, 50,3% dintre cei care au ajuns la ATI cu COVID-19 fiind vaccinați și 49,1% nevaccinați

Australia nu permite metode alternative de tratament, cum ar fi ivermectina și hidroxiclorochina.
 
Procentul de spitalizări COVID-19 în New South Wales, pe baza datelor raportate săptămânal între 31 octombrie 2021 și 9 ianuarie 2022. „Vaccinated” înseamnă persoanele care au primit două doze ale unui vaccin eligibil.  

Potrivit Ministerului Sănătății din NSW, 95,1% dintre persoanele cu vârsta minimă de 16 ani au fost vaccinate cu prima doză de vaccin COVID-19, iar 93,7 % au primit două doze până la data de 11 ianuarie.

Creșterea procentului de spitalizări în rândul persoanelor complet vaccinate are loc atât pe fondul răspândirii variantei Omicron a virusului SARS-CoV-2 în Australia, cât și al pierderii eficacității vaccinurilor COVID-19 disponibile.

În Statele Unite, un studiu publicat în noiembrie 2021, a arătat că eficiența a două dintre cele trei vaccinuri COVID-19 disponibile a scăzut sub 50% după șase luni.

Pentru a contracara această problemă, NSW a impus vaccinarea cu a treia doză la toate cadrele didactice, alăturându-se astfel altor state australiene care au introdus obligativitatea vaccinării cu trei doze la diferite tipuri de angajați.
 
Aceasta, deși s-a constatat că nici 3 doze de ser Covid nu protejează împotriva infectării cu noua variantă, după cum ActiveNews a arătat cu fiecare ocazie, ca de exemplu: