ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anatoli Ciubais se află internat într-un spital privat din nordul Sardiniei, iar medicii italieni care îl îngrijesc pe fostul consilier al lui Vladimir Putin nu exclud posibilitatea ca acestă să fi fost otrăvit și au confirmat că Ciubais suferă de o boală neurologică rară, anunță postul pandemist-securist Digi 24 care preia ANSA, care preia Moscow Times.

Chipurile, „nu se exclude posibilitatea ca el să fi fost otrăvit, pentru că știe multe secrete despre liderul rus”. Fostul oficial rus, în vârstă de 67 de ani, a fost supus unor analize medicale amănunțite, iar rezultatele complete ale acestora încă sunt așteptate, pentru a se putea confirma clar dacă a fost sau nu vorba de o otrăvire, în cazul său, scriu sursele citate.

Și superbul HotNews, care preia de la NEXTA și Moscow Times, scrie de „ipoteza otrăvirii””.

Echipa de medici italieni a confirmat că Anatoli Ciubais suferă de sindromul Guillain-Bare, o afecțiune rară a sistemului nervos periferic, provocată de sistemul imunitar.

Cauzele care declanșează sindromul Guillain-Barre nu sunt momentan pe deplin cunoscute de către oamenii de știință. În cazul celor care suferă de această boală rară, sistemul imunitar atacă sistemul nervos, ceea ce duce la o slăbire accentuată a mușchilor și membrelor și poate provoca paralizie, tulburări de echilibru, ori coordonare deficitară a mișcărilor. Recuperarea medicală poate dura mai mulți ani de zile.

„Starea sa este stabilă, dar Anatoli Borisovici (Ciubais) se află în continuare la terapie intensivă. Își mișcă greu mâinile și picioarele, nu-și poate închide ochii și are mușchii feței parțial paralizați”, a declarat Ksenia Sobceak, o prezentatoare TV și activistă politică din Rusia, care a și prezentat pe rețelele sociale o fotografie cu fostul oficial rus aflat pe patul de spital.

Ciubais este protejat de o „super escortă” de agenți privați de securitate care îl păzesc la spitalul privat din Olbia, Sardinia, unde fostul oficial rus este internat în prezent.

Este bine că se prezintă aceste simptome pentru că însăși Agenția Europeană pentru Medicamente a recunoscut sindromul Guillain-Barré ca efect advers al vaccinului AstraZeneca cât și al celorlalte seruri experimentale minune.

Astfel, Africa de Sud a recunoscut săptămâna aceasta că vaccinul Covid Jannsen i-a otrăvit un cetățean prin Sindromul Guillain-Barré stabilind o „legătură de cauzalitate” între deces și vaccinul COVID-19 de la Johnson & Johnson, după cum a anunțat joi Autoritatea Națională pentru Produse de Sănătate și Reglementare (SAHPRA) din Africa de Sud.

Recent, ActiveNews a publicat mărturia unui britanic care s-a pricopsit cu același sindrom de „otravă”  după care paralizat și a stat internat un număr record de zile: 420!

Alte cazuri din lume prezentate de noi: Adolescentă de 17 ani, diagnosticată cu sindromul Guillain- Barre după vaccinarea anticovid: Sunt norocoasă că nu am murit

Un adolescent din Texas a fost diagnosticat cu sindromul Guillain-Barré la câteva săptămâni după inocularea primei doze de vaccin Covid

 

Echipa Ciubais ar face mai bine să recunoască cu ce s-a vaccinat rusul înainte de a sfârși ca Colin Powell.