ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


VIDEO A3:

Sute de oameni protestează, joi, în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție din București și la Ministerele de Interne și al Sănătății, precum și la Avocatul Poporului, nervoși că vocea lor nu a fost ascultată și vor muri copii în urma lansării campaniei de vaccinare a micuților de la 5 ani în sus, fără nici o informare sau dezbatere națională, transmite Antena 3. Protestul este organizat de Acțiune pentru Națiune, după cum a anunțat ActiveNews.

Manifestanții cer demisia decidenților pentru că au lansat vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani în România.

Vedeți SONDAJ ACTIVENEWS Sunteți de acord cu vaccinarea Covid a copiilor de la 5 ani în sus? Citiți, votați și dați mai departe. SONDAJ ACTIVENEWS.

Oamenii le cer judecătorilor să analizeze mai rapid recursurile privind anularea hotărârilor CNSU prin care au fost impuse restricțiile în pandemie.

Oamenii vor merge în fața Ministerul de Interne și vor cere demisia lui Raed Arafat, iar ulterior vor merge și al Ministerul Sănătății, pentru a-i cere demisia ministrului Alexandru Rafila.

Manifestanții spun că sunt nemulțumiți pentru că ieri a început campania de vaccinare anti-COVID a copiilor din grupa de vârstă 5-11 ani, fără ca părinților să li se explice că vaccinul Pfizer-Biontech este uns er experimenal aflat încă în faza de testare.

Vedeți EXEMPLU DE OM. Președintele Braziliei ÎN FAȚA NAȚIUNII: Fiica mea de 11 ani NU VA FI VACCINATĂ! Subliniez: vaccinarea copiilor între 5 și 11 NU e obligatorie. Nimeni nu răspunde de efectele adverse. Serul Pfizer e în faza de TESTARE

În final, oamenii vor merge și în fața sediului Avocatului Poporului, pentru a-i cere demisia acestuia.

Manifestanții spun că fac aceste lucruri pentru că sunt nemulțumiți că Renate Weber, cea care ocupă funcția de Avocat al Poporului, nu a atacat la Curtea Constituțională Legea stării de alertă și celelalte restricții care au fost aplicate în pandemie.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews