ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un articol de revista presei publicat în ziarul Național, jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș semnalează faptul că același Guvern care ne îndeamnă spre vaccinarea Covid „sigură și eficientă” și care nu recunoaște decât „foarte rar” reacțiile adverse ale serurilor experimentale - printre care și miocardite și AVC-uri - a dat o hotărâre prin care aprobă înființarea a peste 230 de centre de diagnostic și tratament pentru... infarct miocardic și accidente vasculare! Chiar așa, fără nici o legătură? Din pură îngrijorare față de soarta fotbaliștilor, profesorilor, polițiștilor și a medicilor care cad din picioare în exercițiul funcțiunii? Și care n-o pățeau în număr atât de mare înaintea începerii campaniei naționale de vaccinare Covid.

„Știre: „Hotărârea de Guvern prin care se vor înființa peste 230 de centre de diagnostic și tratament pentru infarct miocardic și accidente vasculare a fost aprobată.” Pe 9 decembrie am scris „e bun vaccinul, dar să-l mai rărim puțin, fiindcă s-au înmulțit miocarditele.” Brusc, așa, 230 de centre? E o coincidență sau cum? Probabil o fi Teoria Conspirației. Sau poate că guvernului îi pasă de popor. Dar doamna Ursula ce crede? Ce știu e că nevaccinații deja râd de noi, vaccinații. Nu-i prima dată când scriu, în 2022, că oamenii care nu s-au vaccinat până acum nu se mai vaccinează”, scrie jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș.

Citiți continuarea în ziarul Național!
 
ACTUALIZARE 18.01 / 20:18 Textul știrii a fost actualizat: „peste 230 de centre de diagnostic și tratament COVID” se vor înființa potrivit Guvernului, iar nu „230 de centre de diagnostic și tratament pentru infarct miocardic și accidente vasculare".