ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Redactorul ActiveNews Vlad Pârău a fost căutat în cursul acestei după-amiezi acasă de doi jandarmi. Pretextul a fost înmânarea personală a unui avertisment pentru participarea necorespunzătoare a întregii familii Pârău la unul dintre protestele pentru Libertate din Sibiu. Vlad Pârău a participat și în calitate de jurnalist la alte manifestații de protest anti-restricții aberante, pentru a relata despre acestea în interesul public.

Vedeți și Colindașul Vlad Pârău la Târgul de Crăciun fără certificate de la Singureni, organizat de celebrul avocat Gheorghe Piperea

Jandarmii știu la fel ca și noi (sau ca dulăii Ludovic Orban și Boris Johnson împreună cu subalternii lor, care se ghiftuiau cu delicatese și aghesmuiau cu whiskey în timp ce cățeilor li se interzicea și să-și vadă nepoții de sărbători) că totul e o mascaradă. De altfel, ActiveNews i-a și felicitat pentru asta: ActiveNews felicită Jandarmii Brașovului care și-au sărbătorit liberi șeful și ne-au demonstrat că TOTUL E O MASCARADĂ. BRAVO! Filmarea Zilei

Așadar, rugămintea noastră este ca Jandarmeria Română să nu-și mai irosească prețioasele resurse umane pentru oficii de curierat, când jandarmii ar fi putut să facă în timpul acesta multe alte lucruri mai bune (sperăm, cu o notă de umor, nu ca în caricatura zilei de azi). De asemenea, să nu mai facă servicii altor servicii, care, de altfel, îi lucrează și pe ei.

Din informațiile noastre, mai mulți activiști civici au fost azi „călcați” de autorități, sub diverse pretexte. Considerăm că Statul Polițienesc ar trebui să-și mai pilească colții, măcar de sărbători.

Vlad Pârău, membru al Uniunilor de ziariști naționale și europene, care, ca orice redactor ActiveNews, este polivalent, le cântase sibienilor Imnul „Golanilor” Nevaccinați, între care știm că se numără și mulți jandarmi și numeroase cadre ale Ministerului de Interne și serviciilor speciale. Vă invităm să-l audiați aici, de la manifestația de Ziua Națională a României, 1 Decembrie 2021, din Piața Universității. Ceea ce cântă e valabil pentru întreaga redacție ActiveNews, care nu abdică, nu se intimidează și nu se înfiorează de-a unora sau altora faimă trecătoare. Să țineți minte: totul este trecător. VIDEO:


REACȚII:

Protos. Dr. Sofian Costea Colindul libertății trebuie să răsune în aceste vremuri nu ușoare în sufletul fiecărui român, inclusiv în mintea și în inima tuturor demnitarilor care ne conduc

Colindul „Breslei Destrămate” pentru Pascal, Pârău și cei care vom urma

O posibilă diversiune grosolană: că Klaus Iohannis îmblânzește Certificatul Covid. Și cu colindătorii cu bulane în loc de zurgălăi, pe la porțile ziariștilor și militanților pentru libertate, cum e?!