ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Portarul echipei AC Milan, Ciprian Tătărușanu, a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2, deși este vaccinat anti-Covid, a anunțat clubul italian, conform Știri pe Surse. Iar asta, în condițiile în care guvernul italian a impus certificatele de vaccinare ca precondiție pentru accesul cetățenilor la locul de muncă, mințind că astfel își protejează cetățenii pentru a ajunge la zero Covid. Situația în Peninsulă, care se laudă în urma acestei măsuri cu o rată de vaccinare de peste 85%, este departe de a atinge eradicarea pandemiei, infectările cu noul coronavirus proliferând mai ales în rândurile vaccinaților cu serurile experimentale Covid.
 
Exemplele sunt numeroase, dar cel mai ușor ies în prim-plan sportivii, artiștii și alte persoane cu notorietate. Cum ar fi Al Bano care, deși triplu vaccinat și infectat, continua să lanseze tirade împotriva celor care nu consimt la vaccinarea cu de-a sila, el fiind și dovada vie a „succesului” campaniei de injectare: consemnat la domiciliu cu Covid după cele 3 doze de „vaccin”, artistul n-a mai putut să prezinte revelionul la o televiziune italiană. 

Un alt „norocos” „beneficiar” al „protecției” guvernamentale este portarul Ciprian Tătărușanu, în vârstă de 35 de ani, care a fost testat acasă, având rezultat pozitiv la testul Covid în ciuda „vaccinului” anti-Covid. Presa spune că, deocamdată, portarul român al echipei AC Milan se află în stare bună și va efectua la domiciliu perioada de carantină impusă de protocolul sanitar.

„Ciprian Tătărușanu a fost testat pozitiv la un control molecular efectuat la domiciliu. Ciprian se simte bine și va continua perioada de carantină conform indicațiilor primite de la autoritățile sanitare”, a anunțat clubul milanez. Clubul nu a specificat dacă le-a impus sportivilor să se vaccineze pentru a-și continua activitatea, dar, oricum, o asemenea cerință a fost impusă de guvernul Italiei tuturor angajaților de la stat sau de la privat. Cu rezultate care nu contenesc să ne uimească, mai ales că ne aducem aminte cum derapajul totalitar italian era promovat drept „exemplu” de anumiți politicieni români nerăbdători să rostogolească înainte certificatul Covid.

Dacă Al Bano a pierdut ocazia de a prezenta revelionul la televiziune, Ciprian Tătărușanu va rata meciul AC Milan-AS Roma, programat, joi, în Serie A, prima întâlnire din 2022 pentru cele două echipe. Îi dorim multă sănătate și mintea românului cea de pe urmă!
 
Nu doar Italia are vedete vaccinate și infectate, ci și Franța, a doua cea mai vaccinistă republică din Europa, care tocmai anunța prin vocea prim-ministrului Jean Castex că pașaportul „sanitar” impus la locul de muncă va fi dus la o nouă cotă a extremismului, urmând a se numi „pass vaccinal” din ianuarie 2022, conținând doar categoria menționată în denumire.

Patru sportivi ai echipei Paris Saint-Germain (PSG) au fost testați pozitivi la SARS-CoV-2, potrivit unei declarații date de club duminică, 2 ianuarie. Este vorba de Lionel Messi, Juan Bernat, Sergio Rico și Nathan Bitumazala. Toți jucătorii infectați se află „în izolare și sunt supuși protocolului sanitar corespunzător”, a precizat echipa de fotbal, citată de CNN.com. Messi nu va putea călători din Argentina în Franța până când nu va avea un rezultat negativ la testul Covid.

Despre Messi presa scria în aprilie 2021 că ar urma să facă „vaccinul” Covid chinezesc Sinovac înainte de a participa cu naționala Argentinei la Copa America. 

Totodată, se pare că Messi devenise în primăvară dealer de vaccinuri al Partidului Comunist Chinez, contribuind la contractarea a 50.000 de doze de Sinovac pentru fotbaliștii sud-americani înainte de Copa America.