ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că a pregătit un proiect de lege privind interzicerea exportului de bușteni din România pe care îl va depune săptămâna viitoare. Acesta a spus că astfel încurajează exportul de lemn prelucrat „pentru ca plus valoarea să rămână în România”.
 
„Ca să stea mai liniștitit Iohannis, că știu că el avea legătură cu unii cu lemnele, am pregătit un proiect de lege pentru interzicerea exportului de bușteni din România, pe care cred că o să-l depunem săptămâna viitoare. Cine să vrea să exporte, să exporte lemn prelucrat pentru ca plus valoarea să rămână în România”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a mai spus că, de când este președinte, Klaus Iohannis nu a observat ceea ce se întâmplă în România.


Agenția Agent Green a postat pe Facebook următorul mesaj, după anunțul lui Dragnea:
 
„Proiectul de interzicere al exportului de bușteni este vechi din 2015 dar a fost pus la sertar până ieri. Agent Green susține acest proiect însă vom crede această declarație doar după ce îl vom vedea votat în plen și promulgat de președintele țării înainte de alegerile prezidențiale din toamnă.”