ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un accident rutier a avut loc pe strada Victoria din municipiul Târgu Jiu. Din primele informații, șoferul ar fi făcut infarct în timp ce se afla la volan, a transmis publicația locală Pandurul. Conform unor surse, după ce i s-a făcut rău, bărbatul a pierdut controlul volanului și risca să lovească pietonii. Un alt șofer a intervenit și a colizionat autoturismul victimei pentru a evita eventuale accidente, scrie și Agerpres, potrivit Cotidianul.

Accident ciudat în Suceava: Un bărbat de 53 de ani a murit și o tânără a fost grav rănită, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp. Șoferul ar fi făcut un infarct la volan  

„La data de 2 octombrie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că în municipiul Târgu Jiu a avut loc un eveniment rutier cu victime.

Mădălin Pribu: Văd că se pune elegant batista pe țambalul vaccinării. Din nou! Șoferului autobuzului STB care a produs un accident pe Dorobanți i s-a făcut rău la volan 

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani, din orașul Rovinari.

Incident șocant în județul Mehedinți: Infarct la volan, urmat de un incendiu  

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare bărbatului de 61 de ani, însă din păcate a fost constatat decesul.

Un șofer în vârstă de 49 de ani a murit subit la volan în Târgoviște. Mașina s-a oprit pe contrasens într-o intersecție

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă", a transmis IPJ Gorj.

Caz șocant în Sfântu Gheorghe: Accident cu trei mașini, după ce un șofer de 31 de ani a făcut STOP CARDIAC LA VOLAN după care A MURIT  

Martorii spun că bărbatului i s-a făcut rău la volan și a pierdut controlul mașinii, riscând să lovească pietoni. Celălalt șofer implicat i-ar fi tăiat calea pentru a nu produce un accident.

Medicul Mihai Vlad de la UPU – SMURD Constanța a murit subit la 41 de ani. Atac de cord la volan într-o benzinărie. Nu era cunoscut cu nici o afecțiune 

În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, mai transmit sursele citate.

Un elev de 13 ani a salvat un autobuz în care erau 60 de copii, după ce șoferul a leșinat la volan