ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
„FALS, FALS, FALS” - sute de „fact-check”-eri din întreaga lume, inclusiv agenții chipurile respectabile, ca Reuters și AFP, au luptat cu abnegație contra teoriei că unii oameni se magnetizează după vaccin pentru ca acum să vină Japonia să le dea cu „fact-check”-urile în cap. Japonia, aceeași țară care a demonstrat teoria proteinei spike după care a interzis transfuziile de sânge de la persoane vaccinate. Da, oricât de incredibil ar părea, Japonia a suspendat joi utilizarea a 1,63 milioane de doze de vaccin Covid ModeRNA expediate către 863 de centre de vaccinare din întreaga țară, la mai mult de o săptămână după ce distribuitorul național, Takeda Pharmaceutical (4502.T), a primit rapoarte privind prezența unor contaminanți în unele fiole. Dozele carantinate de vaccin Moderna ar fi contaminate cu particulă metalică. NHK: "Particula a reacționat la magneți", transmite Mediafax, după cum a relatat postul public de televiziune japonez NHK, citând surse din cadrul Ministerului Sănătății, potrivit Reuters. Valoarea dozelor aruncate la coș este de circa 40 de milioane dolari, potrivit ultimelor prețuri practicate de Moderna.

NHK, într-un reportaj publicat joi seara târziu, a citat surse din cadrul Ministerului nipon al Sănătății care au declarat că se crede că contaminantul ar fi o particulă ce reacționează la magneți și, prin urmare, se bănuiește că ar fi un metal. ModeRNA a descris-o ca fiind „material sub formă de particule” care „nu a reprezentat o problemă de siguranță sau de eficacitate”...
 
Recent, profesorul italian dr. Stefano Montanari a încearcat să explice ce ar sta în spatele magnetismului manifestat de unele persoane vaccinate cu serurile Covid. Potrivit lui, o cauză ar putea fi proteinele magnetizabile, care pot fi introduse în vaccinuri fără a fi detectabile ulterior (vedeți mai sus filmarea tradusă dintr-o emisiune de la Canale Italia).
 
În ciuda frazelor liniștitoare și pline de corectitudine politică pe care le aruncă producătorul și chiar EMA, trebuie remarcat că aceste descoperiri confirmă filmările și știrile despre persoane vaccinate (deci convinse, nu refractare la vaccin) care au descoperit manifestarea unui magnetism inexplicabil la locul injecției. Ca în filmarea de mai jos. VIDEO

 
Să fie vorba despre oxidul de grafen, despre care se crede că ar fi fost introdus în serurile experimentale Covid? Deocamdată, ni se spune doar despre anumite „particule” care provoacă magnetism, dar fără a ni se explica ce sunt acele particule.
 

Ministerul a descris suspendarea loturilor ModeRNA ca pe o măsură de precauție, îndemnând mai multe companii japoneze să renunțe la vaccinarea lucrătorilor și sugerându-i inclusiv autorității europene de reglementare a medicamentelor să demareze o anchetă.


Un alt reprezentant al Ministerului nipon al Sănătății a declarat că va fi nevoie de „un timp” până când se va putea ști câte doze din lotul contaminat au fost administrate în Japonia. Kyodo News a estimat că cel puțin 176.000 au fost folosite, pe baza datelor municipalităților.

Vestea contaminării s-ar putea dovedi un nou eșec pentru campania de vaccinare din Japonia, care se luptă să convingă mai multe persoane, în special din rândul tinerilor, să se vaccineze, după cum recunoaște chiar Reuters în reportajul despre compușii metalici din dozele Moderna. VIDEO:

Producția de vaccinuri ModeRNA continuă în UE, în ciuda anchetei în curs privind incidentul de contaminare din Japonia

Producția de vaccinuri ModeRNA (MRNA.O) împotriva Covid-19 poate continua la o fabrică din Spania, a declarat vineri autoritatea de reglementare a medicamentelor din Uniunea Europeană (EMA), în timp ce efectuează o anchetă privind incidentul de contaminare metalică. Aceeași atitudine laxă a avut-o EMA și în privința vaccinului AstraZeneca, deși s-a dovedit că produce cheaguri de sânge în organism care au cauzat decese în întreaga Europa, iar asta chiar și după ce jumătate din țările UE suspendaseră parțial sau total administrarea acelui produs.

Compania farmaceutică spaniolă Rovi, care îmbuteliază vaccinurile ModeRNA pentru piețele din afara Statelor Unite, a declarat că contaminarea ar putea fi cauzată de o problemă de fabricație pe o linie de producție. Un purtător de cuvânt a declarat că firma nu poate spune mai multe în timp ce o anchetă este în curs.

ModeRNA a suspendat lotul în cauză și două loturi adiacente.

Vedeți și o emisiune din SUA realizată pe stradă în care se dovedește că unor vaccinați li se lipesc magneți în zona vaccinării, altora nu. VIDEO: