ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără din Cluj-Napoca a murit după vaccinare iar organele ei au fost tranșate în cinci părți. Decizia controversată, pe lângă faptul că a curmat viața tinerei, poate afecta și alte cinci vieți.

După cum a relatat deja ActiveNews, pe 9 august 2021, creatoarea de modă din Cluj-Napoca Brigitta Dachmann fusese alături de iubitul ei la festivalul Electric Castle - unde se impune vaccinarea sau testarea PCR neconcludentă, la fel ca la UNTOLD - și postase fericită fotografiile pe care le-a făcut acolo (o foto mai jos). O săptămână mai târziu, tânăra din Cluj, în vârstă de doar 29 de ani, suferea de un anevrism cerebral și intra în moarte clinică.

 

Cu excepția ActiveNews, toate resursele media din România care au prezentat cazul au omis să menționeze că cea mai probabilă cauză a AVC-ului suferit de tânără a fost chiar vaccinul făcut, după cum stau și azi mărturie pentru organele de anchetă inexistente „indicațiile prețioase” ale personajului de grotă Răzvan Cherecheș păstrate pe pagina de Facebook a Brigittei Dachman (foto-capturi mai jos).

Sâmbătă, 4 septembrie, mama ei, Ana Maria Dachmann, a recunoscut că fiica ei era vaccinată.

Doar trei zile a așteptat mama ei o minune, după cum declară acum pe Facebook. Apoi a decis „să salveze” alți oameni hăcuindu-și propria fiică, aflată în comă, pentru a-i transmite organele prin țară. Nu a contat nici pentru medicii „salvatori” faptul  că Japonia a interzis transfuziile de sânge și, prin urmare, și transplantul de la persoane vaccinate pentru a nu se transmite proteina spike în alte corpuri. Nu a contat pentru mamă nici faptul că sunt cazuri când pacienții au ieșit din comă - ca să dăm doar câteva exemple - după șapte săptămâni, un bărbat căruia medicii „salvatori” îi dăduseră șanse de supraviețuire de sub 1%, în mai 2021, potrivit presei americane, după 10 luni, tot anul acesta - o femeie de 37 de ani din Italia -, sau după 27 de ani (!) așa cum a scris în urmă cu doi ani despre un caz extraordinar presa britanică.

Nu. După trei zile a decis tranșarea ei. Oare la sugestia „salvatorilor”? Trebuie precizat că extragerea organelor se face de fapt când pacientul este încă viu!

Poate dacă ar mai fi așteptat o zi fiica ei ar fi putut avea șansa tânărului britanic de 18 ani Lewis Roberts, accidentat la cap și intrat în comă pe 13 martie 2021. După patru zile, medicii au declarat familiei că nu mai pot face nimic, întrucât acesta ar fi suferit, la fel, o „moarte cerebrală”. După ce au aflat vestea, membrii familiei au fost de acord să-i doneze organele băiatului „pentru a salva viețile a șapte oameni”.

Miracolul s-a produs cu câteva ore înainte să-i fie scoase organele, tânărul reușind să respire din nou fără ajutorul aparatelor. "O minune pe care orice familie și-ar putea dori-o după ce i s-a spus că nu are șanse de supraviețuire. După aceasta, Lewis a continuat să progreseze. A început să reacționeze la testele de durere, mișcându-și membrele de unul singur și, de asemenea, mișcându-și capul dintr-o parte în alta, clipind și mișcându-și gura.", după cum a relatat ActiveNews"În fiecare zi băiatul nostru devine tot mai puternic", a declarat familia, conform news.com.

Citiți și Frauda donării de organe: Măcelărirea Poporului Român 

E adevărat, în cazul „morților cerebrale” cauzate de vaccinurile experimentale Covid, medicii din România s-ar putea să știe mai multe și să nu mai existe șanse de recuperare după ce ai prins un astfel de „rar efect advers” al vaccinului salvator.

O explicație inexplicabilă

Ana Maria Dachmann: „Vă salut dragi prieteni. In primul rând doresc să vă mulțumesc pentru mesajele multe transmise nouă, am simțit că ați fost alături de durerea noastră IMENSĂ. Durerea și tristetea a pus stăpinire pe noi, nu am cuvinte in care să pot exprima durerea noastră. Un gol imens in sufletele noastre care va fi acolo pe tot restul vieții. Am simțit compasiunea voastră. Vă mulțumim.

Pentru că am citit cateva mesaje care, de fapt ne preocupă pe mulți, doresc totuși să va ofer cateva explicații.

A fost vaccinată?

Da, a fost vaccinată, a fost alegerea ei si al lui Sorin. Ca o paranteză vă marturisesc, ca și noi, eu și soțul meu, suntem vaccinați, fiica noastră Beatrix nu este. Au fost deciziile noastre, nu am influențat decizia niciunui membru de familie, Asa am acceptat decizia lui Brigi de a se vaccina și decizia lui Bea de a NU se vaccina.

Sunt vremuri foarte tulburi, in care nu știm cum este bine, incercam doar să fim raționali. Și noi ne am pus intrebarea dacă este bine sau nu si nu avem răspuns. Am avut și noi o frică dar ne-am gandit ca stiind multe persoane care au trecut prin clipe de coșmar din cauza virusului si chiar au murit unii dintre ei, am luat decizia de a ne vaccina pentru a reveni la o viață normală.

In legătură cu decizia de a dona organele, am un mesaj pentru voi de ce am luat această decizie. Stand in curtea spitalului 3 zile și așteptand o minune, ne -am gandit ca in aceasta situație in lumea mare sunt sute, mii de persoane, care poate totuși au șansa de a fi salvate. Noi nu am avut această sansa, dar daca cineva ne putea oferi cat de bine era. O mare parte din voi stiti povestea mea, eu am avut cancer cu ceva timp in urma. Mergand la tratamente la Institutul oncologic din Cluj, am vazut ce nu as fi vrut sa vad vreodată: Fețe indurerate, suflete indurerate, cum de fapt am fost si eu. Eu am fost norocoasă, dar oare alții, care și au pierdut copilul ce au simțit? Si astfel de situații sunt foarte multe.

Am o intrebare. Daca o persoana draga voua ar fi in situația de a-i atarna viața de gestul unei alte persoane, de a primi o nouă șansa, chiar prin donarea unui organ, ce ați simti ? Nu-i așa ca ati fi recunoscatori ?

NU ESTE UN GEST EROIC! ESTE UN GEST UMAN! Vă salut cu drag!”

Așa se numește mai nou hăcuirea unui om inconștient. Un gest uman. Iar moartea prin vaccinare, salvare din boală. Brigitta Dachman s-a salvat de Covid, într-adevăr. Pentru totdeauna.

Citiți și Brigitta Dachmann, o creatoare de pălării de 29 de ani din Cluj-Napoca, a decedat după ce a intrat subit joi în moarte cerebrală. În noiembrie anunțase că va face vaccinul, citând brigitaele date de Răzvan Cherecheș

Mărturii pentru organe (ale statului) inexistente: