ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum am informat recent, șoferii de camion din toată Canada și-au dat întâlnire  sâmbătă la Ottawa, unde vor protesta împotriva impunerii de către guvern a vaccinării obligatorii. În imaginile de mai jos puteți vedea un convoi lung de 70 de kilometri, compus din peste 50.000 de camioane și alte mii de mașini care se îndreaptă spre capitala Canadei, cu intenția de a forța guvernul să înceteze implementarea „apartheid-ului sanitar”. O mișcare cetățenească impresionantă, pe care premierul Justin Trudeau o cataloghează drept o minoritate marginală. Acest sinistru personaj politic din zona „progresistă” e cunoscut îndeosebi pentru propaganda deșănțată pe care o face vaccinării cu doze de rapel și supra-rapel, anunțând încă de vara trecută că turiștii nevaccinați nu vor putea vizita Canada, pentru faptul că bodyguarzii lui agresează jurnaliștii care-i pun întrebări incomode, dar și pentru că a introdus cea mai nefastă lege a CENZURII din orice democrație occidentală sau pentru că și-a dus de mână propriii-i copii să asiste la parade ale homosexualilor - după care guvernul lui a proclamat nu o lună, ci o vară întreagă pentru „mândria” de a fi pe invers. Dar nu pentru a fi nevaccinat, sub nici o formă, asta nu este permis pentru că „pune în pericol valorile națiunii noastre”, după cum recunoaște premierul canadian într-un discurs.

Un convoi lung de 70 de km., cu peste 50.000 de camioane și mii de mașini mici, se îndreaptă spre Ottawa pentru a forța autoritățile să pună capăt dictaturii „sanitare”. Un protest colosal! VIDEO: 

 

Justin Trudeau îi împarte pe contribuabili în „dragi canadieni” și „inacceptabili minoritari” 
 
Reacția premierului Trudeau la aflarea veștii că zeci sau sute de mii de canadieni vor descăleca la Ottawa: Este vorba de o minoritate marginală! VIDEO:

„Această minoritate mică și marginală de oameni care sunt în drum spre Ottawa, având și exprimând puncte de vedere inacceptabile (anti-vaccinare, n.tr.), nu reprezintă nu reprezintă viziunea canadienilor care au fost acolo (la vaccinare) unii pentru alții și care știu că a asculta de știință și a lua atitudine pentru a-i proteja pe ceilalți sunt cele mai bune modalități pentru a continua să asigurăm libertățile noastre  drepturile noastre și valorile noastre ca țară”, a spus premierul Justin Trudeau într-un discurs patetic, care frizează limita absurdului.
 
Tocmai pentru libertate, drepturi și valori manifestează cei peste un milion de cetățeni din imaginea de mai jos, dar nu pe calea simplă, comodă și lașă de a-și ceda suveranitatea asupra propriului corp pentru „binele” comunității.
 

„Nu cred că cineva poate să-și dea seama cât de mare este coloana de camioane. 50.000 de camioane din toate colțurile țării, conform ultimelor estimări, rulează spre Ottawa și vor staționa acolo până când se va schimba ceva”, este scris pe imaginea de deasupra.