ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Motto: „Dați-mi voie însă să mai spun ceva despre vaccinare. La noi sunt foarte mulți români care s-au vaccinat. Astăzi am cerut date și am văzut că s-au distribuit sau au fost date peste 10 milioane de doze de vaccin. Sunt aproape 5 milioane jumătate de români care sunt vaccinați cu schema completă. E păcat că sunt așa puțini!” - Klaus Iohannis, Președintele României, la vizita de lucru asa fi șefei CE a UE. 

IDIÓT, -OÁTĂ,IDIOȚI -OATE, adj., s. m. și f.1.Adj., s. m. și f. (Persoană) care suferă de idioție; cu capacități mintale foarte reduse; tâmpit, cretin, prost; neghiob; nerod; netot. imbecil. 2. Adj. (Despre manifestări ale oamenilor) Care vădește lipsă de inteligență, care denotă nerozie, stupiditate etc. [Pr.: -di-ot] – Din fr.idiot.

După ce i-a făcut „teroriști” pe cei 70% dintre românii care nu se vaccinează, acum premierul de chirpici al României, recte Florin Cîțu, îi face proști direct: analfabeți funcțional.

Am văzut câteva studii în această perioadă și o corelație care nu ne face cinste între scorul de la testul PISA și rata de vaccinare.”, a spus ieri Cîțu în conferința de presă de la Guvern, de la care n-a mai fugit ca apucatul, când nu i-au mai convenit întrebările. Afirmația neobrăzată a lui Cîțu este contrazisă până și de HotNews, care arată că „în această logică, rata de vaccinare ar fi trebuit să fie de 57%, aproape dublu decât este în prezent.”.

Cam stranie treaba, ca premierul unei țări să-și facă prost poporul pe care se presupune că-l reprezintă. Nu cred că s-a mai văzut așa ceva în întreaga istorie a României. Sau, stați puțin... A mai spus-o unul singur: agentul KGB Silviu Brucan, cu al lui „stupid people” adresat poporului român. Dar în plus, în ce-l privește, sediul Guvernului de unde trage de funie este chiar Casa Spânzuraților pentru Cîțu.

Merită reamintit în acest context faptul că Ziarul de Vâlcea a fost silit să dea în judecată la începutul acestui an Colegiul Energetic din Râmnicu Vâlcea pentru a obține foaia matricolă a celui care ar sta cam ca turnul din Pisa dacă l-am pune să dea un test de inteligență. Ziarul de Vâlcea:

”Vâlceanului Florin Cîțu, 47 de ani, ministru liberal al Finanțelor (la data articolului - n.n.), nu i-a prea placut cartea în adolescență! Chiar dacă acum se laudă cu tot felul de diplome universitare obținute prin America, Cîțu a avut mari probleme cu sistemul de învățământ din Vâlcea! Surse din Inspectoratul Școlar Vâlcea ne-au confirmat informația că musiu Cîțu a obținut în anul 1988, la examenul de treaptă de la Liceul Energetic din Râmnicu Vâlcea, nota 4 și a fost nevoit să studieze la… școala profesională! În acest moment au fost puse în funcțiune relațiile familiei Cîțu și directorul liceului din acea perioadă, profesorul Ion Urea, l-a mutat din pix pe tânărul Cîțu la liceu! Dupa terminarea studiilor liceale, actualul (prim) ministru a dat examen la Academia de Studii Economice București – fără succes, de vreo două ori”, scrie sursa citată.

„Apoi, în 1992, bomba-bombelor: absolventul de liceu industrial energetic vâlcean devine student la un colegiu american, pentru următorii 4 ani, plus alți 2-3 de masterat, plus studii doctorale” (nedefinitivate), observă jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob într-o analiză InPolitics, preluată de ActiveNews.

Perioadă pentru care modest dotatul intelectual și financiar (cel puțin atunci) premier al României (arestat în SUA) nu a dat nici până azi un răspuns la întrebarea de maxim interes public: din banii cui a trăit și cine i-a plătit taxele universitare în valoare de peste 200.000 de dolari!?

Aceleași afirmații lipsite de un suport științific și denigratorii la adresa a 70% dintre români le-a făcut, după cum am mai observat, și coordonatorașul campaniei de vaccinare, doctorașul cel viteaz Valeriu Gheorghiță, la Euronews, unde a declarat că ezitarea în fața vaccinării și eșecul magistral al acesteia sunt cauzate de „lipsa educației, statutul social și economic scăzut și sărăcia, factori care au dus la scăderea încrederii în beneficiile vaccinării".

Bine, nu știu cât de lipsiți de educație și dacă pot să ia un scor mai bun ca Cîțu la un test Pisa „analfabeții funcționali” care contestă vaccinarea Covid, între care se numără, de exemplu, inventatorul tehnologiei ARNm, Robert W. Malone, virusologul Geert Vanden Bossche, fostul vicepreședinte al Pfizer, Michael Yeadon, savantul Sucharit Bhakdi sau profesorul virusolog Luc Montagnier, câștigător al Premiului Nobel pentru Medicină.

Dar știu în schimb că trebuie să fii cu adevărat un idiot ca să-i dai lecții, tu, un politician de duzină din Vâlcea sau un profesoraș de fizică din Sibiu, unui medic, cu privire la un act medical cum este vaccinarea și, mai mult decât atât, să-i spui că este obligatoriu să se vaccineze, împotriva voinței, experienței și a cunoștiințelor lui medicale. Și împotriva drepturilor sale, inalienabile, de om creat de Dumnezeu și cetățean român, împotriva literei Constituției României.

Mai știu că toate măsurile impuse de către actualii guvernanți, de privilegiere a vaccinaților și înjosire a nevaccinaților, sunt cu adevărat idioate, atâta timp cât un vaccinat poate răspândi boala și infecta liber în jurul lui, tot așa cum se poate îmbolnăvi și muri de Covid - desigur, într-o formă de moarte „mai ușoară” - cu oricâte doze ar băga în el.

Dovada clară că vaccinul nu te protejează este internarea atâtor injectați la Matei Balș, unde peste 50% sunt vaccinați, conform artistei Elena Merișoreanu, ea însăși dublu vaccinată, ceea ce demonstrează că „imunizații” nu au nici „o formă ușoară de boală” ci dimpotrivă, una gravă, pentru că altfel, logic, nu s-ar afla spitalizați.

Valul actual este Valul Vaccinaților și jonglarea cu procente și scenete ieftine de către autorități este criminală. Sigur că pot fi mai mulți nevaccinați îmbolnăviți în statisticile oferite, atâta timp cât procentul nevaccinaților este covârșitor. Este cât se poate de normal. „Anormală” - conform „narațiunii” oficiale - este prezența între bolnavi a vaccinaților, care depășește procentual nivelul național de „imunizare”.

Marea Britanie, în curs de transformare în stat totalitar, este mai cinstită în relevarea cifrelor oficiale, care arată că 60% din cei peste 50 de ani care au murit de Covid sunt dublu vaccinați.

Un Raport din 17 septembrie al Serviciului Public de Sănătate din Marea Britanie, arată că între 1 februarie 2021 și 12 septembrie 2021, din totalul de 593.572 de cazuri de infectări Delta, 43% au fost ale unor persoane nevaccinate și 57% ale vaccinaților, iar din 2.542 de decese Delta, 722, respectiv aproximativ 28%, au fost ale unor nevaccinați iar restul de 1820, respectiv 72% au fost ale unor vaccinați „sigur și eficient”.

Doctorița Monica Pop subliniază și ea permisiunea „scelerată” ca vaccinații să zburde liber răspândind virusul în timp ce pentru nevaccinați se pregătește închiderea lor, momentan în case. În Sibiu, 63% dintre cadrele medicale  infectate sunt vaccinate. Despre ce vorbim, așadar? Sau mai precis despre ce ar trebui să vorbim?

Ar trebui să vorbim, ca să urmez îndemnul doctorului Adrian Cacovean, despre faptul că 99,997% dintre copiii și tinerii care prind virusul se înzdrăvenesc rapid de Covid, procentul vindecărilor fiind de 99,98% pentru cei între 20 și 50 de ani și 99,50% pentru cei între 50 și 70 de ani. Tratamentul-minune, dacă este administrat de la începutul bolii: ARBIDOL și IVERMECTINĂ. Tratament recomandat chiar și pentru vaccinații infectați.

Ce mai știm? Că peste 7000 de „analfabeți funcționali” din întreaga lume (până azi, numărătoarea continuă), medici de prestigiu, au semnat Declarația de la Roma, între ei aflându-se și „needucați” ca giganții Geert Vanden Bossche și Robert W. Malone.

Ei afirmă că zeci de mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect și acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de „crime împotriva umanității”. Între aceste guverne se află, fără nici o îndoială, și Guvernul de la București al nu știm cui, căci al românilor nu este.

Ca să ne lămurim cu nivelul de educație a celor se opun vaccinării Covid, pentru știința cîților și gheorghiților, potrivit unui studiu realizat de cercetători de la Universitatea Carnegie Mellon și de la Universitatea din Pittsburgh care au analizat mai mult de 5 milioane de răspunsuri la sondaje în funcție de o serie de detalii demografice diferite din America și au clasificat persoanele ezitante în privința vaccinurilor, s-a relevat că pe o perioadă de cinci luni, respectiv ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai 2021, singura constantă a celor care nu și-au schimbat opinia cu privire la neacceptarea așa-ziselor vaccinuri Covid, indiferent de propaganda dusă în toate aceste luni, aparține americanilor cu doctorat (linia galbenă din graficul de mai jos).

Așadar, potrivit acestui studiu, tocmai oamenii inteligenți resping minciuna vaccinului Covid.

Bun, și acum, dacă ne-am lămurit că la noi avem de a face cu niște idioți, mai rămâne să aflăm ai cui idioți utili sunt ei, de fapt.