ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pompieri, militari, polițiști, jandarmi, avocați, profesori, sportivi, medici, politicieni, jurnaliști, preoți, profesori de religie sau de informații, tineri români sau chiar copii. Noul numitor comun: MOARTEA SUBITĂ.

„Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Drobeta” al Județului Mehedinți aduc, cu profund respect și durere în suflet, un ultim omagiu aceluia care a făcut parte din familia pompierilor mehedințeni - Plutonierul adjutant șef Bogeanu Iulian.

Născut la 13.10.1977, acesta și-a început cariera militară la Școala de Subofițeri de intendență "Nicolae Golescu” din Slatina. Timp de 20 ani a fost subofițer administrativ în cadrul ISU Mehedinți, până în anul 2018, când a devenit conducător auto-autospecială. Acesta și-a desfășurat activitatea în cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, precum și în cadrul Gărzii nr. 2 de Intervenție Baia de Aramă. Mereu și-a făcut datoria cu cinste, pricepere și devotament față de această Armă.

Fiecare pierdere a unui pompier lasă o urmă în inimile noastre, cuvintele fiind prea sărace pentru a exprima neputința în fața unui destin nedrept care l-a luat prea devreme dintre noi pe colegul nostru, dar, mai ales pe fiul, soțul și tatăl care a fost Iulian.

Suntem mai puțini, mai triști și cu sufletele îndurerate. Colegul nostru va rămâne veșnic în amintirea noastră ca un pompier devotat și profesionist.

ISU Mehedinți transmite sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Mâine, 23 august, începând cu ora 13:00, vor avea loc funeraliile cu onoruri militare în localitatea Tarnița (Baia de Aramă).”, a anunțat ISU Mehedinți.

Iulian Bogeanu lasă în urmă o soție și un copil mic.

Este încă un tânăr militar care se adaugă unei liste din ce în ce mai lungi de oameni în uniformă decedați subit cel mai probabil după ce au ascultat de sfaturile necalificate ale unui pseudo-medic care afirma că miocarditele afectează două organe: inima și cordul sau au acceptat să se supună experimentului vaccinist mondial la presiunile șefilor lor.