ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul israelian Naftali Bennett a fost testat pozitiv pentru COVID-19, a anunțat luni biroul său, citat de Reuters și SPS.

Bennett a fost testat pozitiv pentru Covid-19 la scurt timp după ce s-a întâlnit duminică la Ierusalim cu secretarul de stat american Antony Blinken, pentru un summit „istoric” dintre Israel și reprezentanți diplomatici ai lumii arabe.

Bennett, care s-a deplasat recent și la Moscova, este un susținător înfocat al vaccinării cu a patra doză de la Pfizer. 

Am fost primii din lume care au primit a treia doză de vaccin anti-COVID-19 și continuăm să fim în frunte cu cea de-a patra doză”, a declarat Bennett, adăugând:"Fac apel la toți cei care îndeplinesc criteriile pe care membrii comisiei le-au stabilit: Mergeți și vaccinați-vă. Asumați-vă responsabilitatea pentru sănătatea și mijloacele de trai ale tuturor”.

Un reputat profesor japonez, Dr. MASAHIKO OKADA a prezentat românilor un ADEVĂR ȘTIINȚIFIC care ar trebui să blocheze vaccinarea pe loc: EFICIENȚA vaccinului Pfizer este, în realitate, DOAR DE 0.84%

Premierul israelian Naftali Bennett s-a implicat în ultima perioadă și în rezolvarea conflictului militar dintre Rusia și Ucraina.

La cererea lui Volodîmîr Zelenski, la rândul lui de origine evreiască, premierul evreu s-a deplasat la Moscova unde s-a întâlnit cu Vladimir Putin.

Israelul are probleme și din cauza OLIGARHILOR ruși, între care se află preferatul liderului de la Kremlin, Roman Abramovici, președintele Federației Evreiești din Rusia, supranumit Pușculița lui Putin. HAARETZ a titrat: Marea evadare a oligarhilor evrei: Se cutremură pământul. Ei vor intra în Israel. Foto: Arhiva Times of Israel:

ActiveNews a transmis că Zelenski a propus Tel Aviv-ului să găzduiască negocierile de pace cu Moscova. Ambasadorul Ucrainei la Tel Avic, Korniciuc, a declarat atunci: „Credem că Israelul este singurul stat democratic din lume care are relații excelente atât cu Ucraina, cât și cu Rusia”.

La scurt timp, premierul Israelului a dat curs rugăminții Kievului și l-a sunat pe Putin pentru a-i propune să medieze în privința Ucrainei.

Iar apoi chiar s-a deplasat la Moscova, pe 6 martie a.c.. După cum se vede din imaginile de mai jos, din timpul întâlnirii, spre deosebire de modul în care a fost ținut la distanță președintele Franței sau sunt plasați chiar proprii lui angajați la întâlnirile de lucru, apropierea de premierul israelian a fost cât se poate de călduroasă: