ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Mi-am pierdut copilul din cauza vaccinului PFIZER, nu mai am ce pierde, viața mea e goala și aridă fără copilul meu.

Mă voi lupta cu toată puterea mea să nu mai rămână copii orfani de TATĂ, de MAMĂ din cauza acestor tâlhari plătiți din banii mei și ai voștri.

Da, aici, în acest mormânt (foto mai sus), e copilul meu - GHEREBE EDUARD VALENTIN, de 43 ani - care a crezut in democrație, în sistem și în Vaccinul PFIZER asigurat de GHEORGHIȚĂ.

„SIGUR și Eficient”.

Tu unde ești domnule Gheorghiță sigur și mincinos? Ți-ai vaccinat copiii, că le ofereai generos vaccinul alor noștri?

Vezi ce ai facut cu copiii noștri? Cu tinerii? Ai semănat lacrimi și durere și asta vei culege. Este recolta ta însâgerată de care vei răspunde într-un final.

Haina Militara nu-ți va mai mai face cinste și onoare niciodată!

Aștept cu nerabdare ZIUA DREPTĂȚII!”

Acesta este strigătul mamei lui Valentin Eduard Gherebe, fost jucător de hochei la Națională, despre care ActiveNews a scris prezentând și fotografiile de la locul crimei. Procurorii nu au găsit cauza decesului, mulțumindu-se să bifeze rapid închiderea cazului, ca niște compostori ai vechiului regim.

În urmă cu un an, în iulie 2021, Poliția Hunedoara răspundea unei solicitării a ActiveNews, afirmând că nu poate da detalii despre cauza decesului studentului Bogdan Daniel Berki, mort în condiții similare cu fostul hocheist al Naționalei, decât după finalizarea anchetei. A trecut un an...

Zeci, sute, poate mii de alte mame își plâng la fel copiii în România, fără ca Parchetul să le facă dreptate. Sunt state care deja recunosc vătămările victimelor vaccinului, care au mers până la moarte, acordând despăgubiri sterile familiilor. NU asta le interesează pe mamele care își plâng fiii și fiicele. Ci, așa cum spune și doamna Doina Murgociu, DREPTATEA!

În reportajul de mai jos difuzat într-o emisiune mai amplă de Tele Europa Nova Timișoara pe 21 iulie 2022 și semnalat de Marius Mioc, o mamă sărmană își plânge, și ea, fiul ucis de vaccin, conform afirmațiilor sale.

Procurori ai României, puteți să vă faceți DATORIA?

REPORTAJUL VIDEO: