ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului Victor Socaciu a fost depus, miercuri, la Palatul Parlamentului, unde au venit cei care au dorit să își ia rămas bun de la artist, transmite Agerpres.

Apreciatul cantautor s-a stins din viață luni, la vârsta de 68 de ani și va fi înmormântat joi, în localitatea Cornu.

Socaciu era dublu vaccinat Covid, respecta cu sfințenie „indicațiile prețioase” ale „specialiștilor” TV, purta mască regulamentar și cu strictețe - chiar „în permanență” -, dar tot s-a infectat grav cu virusul contra căruia se vaccinase pentru ca să ajungă spitalizat de urgență și apoi să se reinterneze și să moară „în urma unor complicații”...

Modul evoluției bolii lui contrazice în totalitate noua propagandă oficială cu „vaccinul protejează de forme grave ale bolii” (Ciucă, azi) deși în urmă cu un an Arafat și Gheorghiță cu pletora de „specialiști” TV, recte Cioclii Apocaliptici (Mahler, Marinescu, Imbri, Craiu, Cherecheș, Jurma eiusdem farinae), ne asigurau că „vaccinul e sigur și eficient” și singura metodă de a scăpa de... infectare.

De altfel, cuvântul-cheie era „imunizare” - folosit idiotic de toată mass media - iar procentul de „imunizare” - deci de ferire de infectare - era de „95-99%”. Ca urmare a acestei minciuni sinistre, milioane de oameni au fost prostiți să se vaccineze. Pentru ca azi să le spună Ciucă și ai lui că de fapt vaccinul nu imunizează. Ghinion!

Reamintim că în luna aprilie, presa online scria: Victor Socaciu s-a vaccinat anti-covid, dar este în stare gravă la spital

Vestea că Victor Socaciu a fost internat în spital cu Covid-19 a luat prin surprindere pe toată lumea. Apropiații, familia și fanii s-au rugat pentru viața lui, având în vedere starea gravă în care se afla artistul.

Prietenul său Ducu Bertzi a spus că Victor Socaciu se număra printre cei care s-au protejat în permanență de virus. El a evitat întâlnirile și a purtat în permanență masca. Tocmai acesta a fost și motivul pentru care vestea că se află în spital cu covid-19 l-a șocat pe Ducu Bertzi.

"Victor Socaciu e genul de om care a luat foarte în serios amenințarea acestui nou virus. Ca atare, s-a protejat în permanență, a avut masca ținută cum trebuie, pe întreaga față, ca să-i acopere nasul inclusiv, nu cum mai vezi pe câte unul pe stradă doar ușor peste gură. Apoi, a evitat orice fel de întâlnire neașteptată. Pe scurt, a fost extrem de precaut. În plus, a căutat să se vaccineze de îndată ce a putut face acest lucru”, a spus artistul.”, citat de Playtech.ro.

Inițial s-a spus că artistul a murit în urma unor complicații legate de transplantul de rinichi pe care îl avea de circa 10 ani. Apoi că din cauza unei infecții contractate în spital.

Observăm însă că acest caz seamănă izbitor cu cel al actorilor Ion Caramitru - internat o lună până a și murit „din cauze necunoscute” - Alexandru Arșinel - reinfectat și spitalizat până acum de vreo trei ori după vaccinare - și chiar și al cântărețului Petrică Mîțu Stoian, care, în urma vaccinării, se pare că și-au fragilizat sistemul imunitar și li s-au accentuat afecțiuni preexistente. Am putea să îl adăugam aici și pe Preasfințitul Gurie, decedat vaccinat, chiar triplu vaccinat, după cum ne-au transmis persoane apropiate vrednicului de pomenire episcop.

Dar, conform ciucilor și cioclilor, vaccinul îți garantează o formă ușoară de boală. Dacă ar fi să ne luăm după ei, în cazurile lui Caramitru și Stoian e bine că s-au vaccinat, că au avut o formă mai ușoară de moarte. Poate și în cazul lui Socaciu la fel.

Marius Mioc, autorul cărții COVID, Minciuna Veacului, consideră într-un comentariu la articolul despre moartea lui Victor Socaciu, că de fapt artistului i s-a slăbit sistemul imunitar chiar din cauza vaccinării. Autopsia ar putea lămuri aspectul, dacă se va face.

Aceasta este și opinia specialiștilor internaționali citați de Technocracy.news, care arată că rapelurile amenință imunitatea normală. Peste studiile în cauză vine concluzia dramatică pusă de savantul Sucharit Bhakdi zilele acestea, după AUTOPSIILE UNOR VACCINAȚI, și anume că organele morților injectați cu serurile Covid arată un atac al sistemului imun asupra unor țesuturi ale propriului organism, ceea ce poate provoca boli debilitante sau chiar moartea.

Am zis să știți. Cam asta ar fi de spus.

Dumnezeu să-i ierte pe cei decedați și să-i dea sănătate celui rămas în viață!

VIDEO cu savantul Sucharit Bhakdi tradus de Marius Mioc: