ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul ministru al Culturii din timpul guvernării Boc-Băsescu, Theodor Paleologu, s-a dezlănțuit pe Facebook, deranjat de participarea regizorului Cristi Puiu la protestul anti-mască,  de sâmbătă, din Piața Universității.   Dacă la începutul pandemiei Theodor Paleologu se declara de acord cu închiderea bisericilor de Paști, numindu-i „cretini” pe oamenii care doreau să participe la slujba de Înviere, acum cel care în 2019 râvnea să ajungă președinte îl jignește pe Cristi Puiu. Paleologu se întreabă cum de nu știa cineastul premiat la Cannes despre „cei doi scelerați în compania cărora s-a pozat” (regizorul Iulian Capsali și medicul ieșean Răzvan Constantinescu). 
 
Paleologu cel cu aere de  atoate-știutor îl  face ignorant pe Cristi Puiu și pentru că n-ar fi înțeles textul lui Soloviov, scriitorul rus care l-a inspirat pentru scenariul filmului Malmkrog, distins cu premiul pentru cel mai bun regizor la secțiunea Encounters de la Berlinală.

Tot pe Facebook, regizorul Iulian Capsali i-a dat replica, cu următorul mesaj: 

„Prețiosul ridicol din camarila intelectuală a securistului Băsescu știe cum vine Antihrist, are manualele de funcționare eshatologice, în care botnița nu e în cuprins. Cristi Puiu a avut o metanoia după această revelație.

Puiuțul mic a îmbrățișat linia hard a covidioților, care l-a condus la opinia - cu adevărat scelerată - că deschiderea parcurilor din București este un pericol la adresa sănătății copiilor (!)

Acum susține botnița pentru copiii mici, de școală generală, cea mai imbecilă decizie a psihopaților de la putere, unică în Europa.

Salutări de la "sceleratul" Răzvan Constantinescu, și el fanul dvs și al lui Băsescu, aflat în arestul Facebook pentru o perioadă.

"Scelerații", spre deosebire de statuile ecvestre (adică călare pe situație:), sunt hărțuiți de muhaielele globaliste care vor binele umanității. Iar copiii sunt în centrul grijii celor care edifică NOUA REALITATE”.