ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În atenția  

COLEGIULUI MEDICILOR din ROMÂNIA                                                                          

COMISIA SUPERIOARĂ de DISCIPLINĂ                     

ÎNTÂMPINARE

Astăzi, 17 martie 2023, se încearcă pentru a 2-a oară, de data aceasta la nivelul cel mai înalt - Comisia Superioară de Disciplină a Colegiului Medicilor din România -, intimidarea și anihilarea profesională a medicilor care au avut curajul să adopte o atitudine critică și publică, împotriva măsurilor abuzive din 2020 și a erorilor grave legate de impunerea injectării, cu efecte nefaste asupra sănătății copiilor, tinerilor și adulților.

Vizată nu este numai d-na Dr. Hagimă Geanina, MEDIC de Obstetrică-Ginecologie, vizați sunt toți ceilalți MEDICI, puțini la număr, pentru care "PRIMUM NON NOCERE" este principiul de bază al activității lor medicale.

Și mai este un principiu deosebit de important, inclusiv în Medicină: "DUBITO ERGO COGITO" (îmi pun întrebări, deci gândesc).

Voi vorbi la început despre MEDICII țării și ai lumii, care au suportat în acești 3 ani, peste tot, același tratament din partea oficialităților de toate felurile, inclusiv medicale, aservite făra rezerve dictaurii politico-farmaceutice: ostracizare, izolare, defăimare, demonizare, anihilare profesională. 

Medicii despre care voi vorbi, denigrați și izolați de mass-media, sunt în marea lor majoritate independenți de forurile politice, de concerne farmaceutice, sau de organizații de tot felul, corupte și compromise; sunt independenți și în afara oricăror suspiciuni de Conflict de Interese.

Spre totala deosebire de România, acești medici care aparțin tuturor specializărilor medicale, au în fruntea lor nume de referință, adesea somități în cercetare și patologie clinică: sunt 3 Premianți Nobel, Luc Mantagnier, Medicină 2008, Satoshi Omura, Medicină 2015 și Michael Levitt, Chimie 2013; sunt personalități marcante ale Medicinei: Robert Malone, John Ioannidis, Peter McCullough, Richard Fleming, Ryan Col, Brian Bridle, Ana Maria Mihalcea, Robert O. Young, Roger Hudkinson, David Martin, Martin Kulldorf, Jai Bhattacharya, Sumetra Gupta, Kery Mullys, Michael Yeadon, Paul Marik, Chris Shaw, Luigi Waren, Raoult Didier, Christian Perronne, Alexandra Henrion Caude,  Christian Velot, Dolores Cahil, Marcus Alden, Geert Vandem Bossche, Sucharit Bhakdi, Arne Burkhardt, Peter Schirmacher, Walter Lang, Tomislav Domazet, pentru a enumera doar o parte din numele de excelență din: Biologia retropoziționării, Biologie genetică moleculară, Biotehnologia ARNm, Epidemiologie și Cercetare Clinică, Imunologie, Boli Infecțioase, Virusologie, Bacteriologie, Vaccinologie, Cardiologie nucleară, Cardiologie-Nefrologie, Anatomie Patologică, Histopatologie și nu numai.

Sunt medici cu înaltă performanță profesională, cu zeci de ani de experiență profesională în cercetare și practică clinică, cu multe mii de articole, referate, comunicări științifice, cărți și reviste medicale de specialitate, niciodata contestate.

Sunt MEDICI practicanți ai MEDICINEI ȘTIINȚĂ, care ne-au ghidat în conturarea atitudinii medicale.

Sunt MEDICI în opoziție totală cu MEDICINA DOGMĂ impusă politic cu forța în acești ani.

Concluzia lor a fost exprimată public în multe ocazii.

Sumit-ul Covid-19 de la Roma din 12-14 septembrie 2021 a concluzionat: "Crimă împotriva umanității" (Robert Malone, Vladimir Zelenko); "cei care injectează copiii, comit o crimă"! (Sucharit Bhakdi); "este o oroare de a forța oamenii, acum și copiii, să fie injectați cu acest preparat molecular care este o otravă; trebuie oprit imediat!" (Luc Montagnier), Vaccinarea Covid a copiilor este UN PĂCAT DE NEIERTAT (Dr. Geert Vanden Bossche); "Covid-19 este o armă biologică" mărturie sub jurământ Richard Fleming. Au semnat peste 17.000 de medici și oameni de știință.

Dr. Daniel Coriu, profesor universitar, Președinte CMR, cum apreciați aceste luări de poziție, foarte clar exprimate, din partea unor MEDICI cu o probitate morală, etică și profesională incontestabilă pentru mine, pentru medicul Hagimă Geanina și pentru toți ceilalți medici din România, care împărtășim aceeași opinie?

Au susținut, acești medici, puncte de vedere nedovedite științific și nevalidate în mediul academic, când ei înșiși sunt cercetători științifici și componenți ai mediului academic?

Apreciați că au un comportament profesional și personal care nu se ridică la nivelul unui standard?

Faptul că au condamnat constant măsurile absurde, excesive și ilegale luate de autoritățile politico-sanitare în timpul falsei pandemii, sunt acte reprobabile, care aduc prejudicii întregului corp medical sau doar imaginii unor doctori obedienți narativei oficiale politico-medicale? 

Intenționați să propuneți și retragerea titlului de "Doctor Honoris Causa" atribuit de Universitatea București Profesorului Luc Montagnier?

Și acum câteva cuvinte despre echipa din care faceți și d-stră parte, d-le dr. Daniel Coriu, echipă pe care o susțineți necondiționat, sau poate condiționat?!                                                       

Doctorii care au participat constant la propaganda oficială națională, trasă la indigo după cea globală, profeții apocalipsei C-19, au fost și sunt în Conflict de Interese, fie cu contracte la concernele farmaceutice, fie făcând parte din componența unor entități medicale internationale: EMA finanțată de BigPharma, OMS finanțată de PCC și Bill Gates.

Dumneavoastă d-le dr. Coriu, sunteți în afara oricărei suspiciuni de Conflict de Interese?

Dacă DA, este bine, dacă NU, eu cred că aici avem o problemă!

Este etic, deontologic, validat academic și conform cercetărilor științifice, ca un doctor să execute indicațiile, conduitele medicale, la comandă?

Să folosească doar medicație deja dovedită ineficientă și toxică în utilizări precedente (remdesivirul,kaletra)?

Din echipa pe care o susțineți cu orice preț fac parte profesori universitari condamnați penal pentru corupție, Doctori în Științe Medicale care spun lucruri trăznite (imunoglobulinele au memorie, molima atacă 2 organe: inima și cordul), slujbași zeloși ai intereselor străine de țară.

Albert Bourla, director Pfizer, v-a spus că produsele ARNm sunt o metodă de a produce gene, Stephan Oerlich, președinte Bayer, v-a spus că produsele ARNm sunt un fel de terapie genică pe care 95% din populație ar fi refuzat-o știind acest fapt!

Este etic, deontologic, dovedit științific și validat academic, ca doctorii să mintă în felul acesta în spațiul public vorbind despre "vaccinare"?

Pe ce baze științifice și acceptate în mediul academic vă bazați când afirmați că produsele ARNm, sunt vaccinuri?

Puteți numi un singur adevărat vaccin, "sigur și eficient"?                                              

Minciunile au menirea să crească încrederea publicului în oficialitățile politice și medicale?

Acest experiment genetic se va încheia la sfârșitul acestui an sau în 2026, este în desfășurare și se efectuează în masă, direct pe subiecți umani, deveniți cobai, până acum fiind injectate oficial 5,55 miliarde de persoane (72,4%).

Este etic, deontologic, corect medical și validat științific, experimentul pe ființe umane?

Puteți furniza detalii în această privință, d-le dr. Coriu?                                                                          

Procesul fiziopatologic indus de produsele ARNm NU EXISTĂ în lumea vegetală sau animală, de când prima formă de viață a apărut pe Pământ; faceți abstracție de afirmația dr.-ului Mihai Craiu pe platoul de televiziune și dați-ne un singur exemplu, unul singur, validat științific și în mediul academic, de organism viu care-și produce singur proprii agresori, față de care va încerca ulterior să se apere.

Președintele țării, Primul Ministru, Ministrul Sănătății, Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România, CMR, doctorii aflați în toate posturile de conducere și toată ziua pe ecranele TV, cu lozinca "sigur și eficient", au informat populația complet și corect asupra acestor "vaccinuri"?

Oare nu asemenea afirmații au discreditat instituțiile statului, politice și sanitare?

Cine poartă responsabilitatea acestor stări de fapte?                                                                  

Testarea produselor ARNm a fost efectuată de către Pfizer pe 8 șobolani femele.

Societatea Română de Obstetrică-Ginecologie - ca și Societatea Academică de Medicină de Familie - a recomandat fără ezitare injectarea femeilor gravide!

V-ați pus și atunci întrebarea d-stră preferată, în baza căror studii științifice și acceptate de societatea academică a fost făcută această recomandare?

Puteți numi un singur vaccin clasic, unul singur, recomandat femeilor însărcinate, la mai puțin de 10 ani de la utilizarea lui în mod curent?                                    

Luc Montagnier și Richard Fleming au demonstrat în aprilie 2021 existența în proteina S produsă postinjectare a fragmentelor HIV și a proteinei prion generatoare de boală Creutzfeldt-Jakob.

Societatea Română de Pediatrie, prin președinta acesteia, Prof. Dr. Doina Anca Pleșca, a îndemnat fără rezervă, în repetate rânduri, doctorii și mai grav, părinții, la injectarea copiilor.

Suntem interesați să știm în baza căror dovezi științifice și acceptate de mediul academic, un doctor aflat în această poziție profesională și uiversitară a putut face asemenea recomandări!

Este etic și deontologic ca un doctor să insiste pe aplicarea unor proceduri medicale ce pot afecta sănătatea și viața oamenilor?                          

Trecând la Justiție, Universitatea Iași și Universitatea Cluj au probleme serioase în Instanță, privind perioada C-19, neputând prezenta nici dovezi științifice, nici date recunoscute de mediul academic, ironia sorții, ele fiind chiar foruri academice și centre de cercetare științifică. Nu cunosc vreo altă universitate din țară care să fi procedat diferit de cele 2 enumerate.

Condamnarea în Justiție a unor universități în care activează cadre universitare medicale până la gradul de profesor, ar trebui să constituie și preocuparea Colegiului Medicilor din România. 

Au adus acestea vreun prejudiciu statutului de medic?                                                        

Recent, Ministrul Sănătății din Germania, Karl Lauterbach, (fervent propagandist al injectării, ca toți ceilalți confrați din lume), a anunțat, în baza datelor (subraportate) furnizate de Institutul Paul Erlich, o afectare gravă la 10.000 de injectări, o parte dintre acestea rămânând permanente.

Este surprinzător cum toți oficialii mint fără pic de jenă, în cazul de față raportarea I.P.E. este de un caz grav la 5.000 de injectați!  

Vedeți:                                  

https://www.pei.de/SharedDocs/Downloads/DE/newsroom/dossiers/sicherheitsberichte/sicherheitsbericht-27-12-20-bis-31-03-22.pdf

https://www.pei.de/SharedDocs/Downloads/DE/newsroom/dossiers/sicherheitsberichte/sicherheitsbericht-27-12-20-bis-31-03-22.pdf

https://www.pei.de/SharedDocs/Downloads/DE/newsroom/dossiers/sicherheitsberichte/sicherheitsbericht-27-12-20-bis-31-03-22.pdf

Alte raportări, din alte părți, sunt și mai sumbre; doar în România se pare că satistica este excelentă, având doar efecte secundare nesemnificative.

Este etic și deontologic să ascundem oamenilor efectele grave sau letale legate de produsele medicale pe care-i obligați să le accepte? 

Este etic și deontologic, este rezonabilă declarația Autorității de Reglementare a Medicamentului din Australia care recunoaște că a ascuns decesele cauzate de "vaccin" fiind îngrijorată că "dezvăluirea ar putea submina încredera publicului"?

Același program peste tot, șablon, stabilit în detalii și desfășurat meticulos, dar unii mai au o fărâmă de demnitate și vorbesc; este vorba de DEMNITATE, nu-i așa d-le dr.Coriu?

Orice se poate răstălmăcii, ascunde, mușamaliza, la ordin, dar numărul morților nu se mai poate tăinui.

Și aici situația este tragică: C-19 a omorât mai puțini oameni decât o gripă sezonieră și în principal persoane înaintate în vârstă, în timp ce injectarea a omorât, până acum subiecți tineri și copii, de câteva ori mai mult decât toate vaccinurile clasice, socotite împreună, în ultimii 31 de ani!

Pentru informația d-stră d-le dr. Coriu, mortalitatea infantilă în Europa a crescut de 17 ori după începerea injectării, comparativ cu media anilor precedenți.

La aprecierea domniei voastre alegeți calificativul potrivit pentru toți cei care au contribuit cu sârg la această stare, inclusiv doctorii care au acceptat comanda, din diferite motive și au fost executanții direcți ai acțiunii!                        

Față de toate aceste aspecte, o seamă de medici, d-na Hagimă Geanina, spre onoarea dânsei fiind cea mai activă susținătoare a Medicinei Știință, au luat atitudine fermă, în apărarea sănătății și vieții tuturor.

La o simplă analiză și sinteză, cui ar trebui să solicitați interzicerea dreptului de practică medicală,  MEDICILOR sau DOCTORILOR?              

Respectul personal și cel profesional NU SE IMPUNE, el întotdeauna SE CÂȘTIGĂ!                            

Ce prestanță mai pot avea autoritățile sanitare din țară?

Este vreo EROARE pe care acestea n-au comis-o în cei 3 ani de zile?

Față de întreaga d-stră atitudine de executant al comenzilor primite, de hărțuire a medicilor care au avut curajul să vorbescă pentru semnalarea tuturor erorilor și ororilor pe care gruparea politico-mediatico-sanitară le-a comis în țară, consider că d-stră d-le dr. prof. univ. Daniel Coriu, încă președintele al Colegiului Medicilor din România, dezonorați funcția pe care o detineți și vă solicit încă odată DEMISIA!                                                

Era de analizat și decis asupra unui caz, cu același reclamant, pentru care anterior, Colegiul Medicilor din Argeș, a concluzionat fără dubiu: NEVINOVAT?!

În Argeș cumpănirea faptelor s-a efectuat în lipsa presiunii ierarhice și învinuirile au fost analizate de către MEDICI.

Acuzațiile precedente s-au completat cu unele noi, luate de pe pancartele nemulțumiților de rele tratamente aplicate în spitalele țării (vezi cazul Prof. Univ. Benedek Istvan, omorât de proprii sudenți care i-au aplicat protocolul, împotriva voinței acestuia; caz aflat în Instanță), acuzații puse acum pe seama medicului anchetat.

Incredibil, dar adevărat!

Fără date noi la dosar, verdictul nu poate fi decât unul singur... doar dacă deznodământul nu este deja comunicat, ordonat, așa cum este adesea practica.                      

Să ne aducem aminte ce afirma d-na dr. Letiția Coriu, soția d-lui dr. Daniel Coriu, în 2015: „... nu putem să ne întrebăm veșnic de ce adevărul NU se spune și de ce, atunci când se spune, apare un Președinte al CMR și ne dă un avertisment despre cum trebuie să ne exprimăm opiniile, încolonați la Comisiile de Specialitate ale CMR și nu în spațiul public ca să ne audă societatea!"

Comisia Superioară de Disciplină a Colegiului Medicilor din România are astăzi ocazia de a înclina balanța fie în partea Medicinei Știință, fie în partea Medicinei Dogmă, practicată deja în țară!

Nădăjduiesc că nu vom asista la reactualizarea unor practici de tristă amintire, specifice regimurilor totalitare.

Așa să vă ajute Bunul Dumnezeu!  

Dr. Damian Baciu, medic de școală veche Pediatrie-Vaccinologie

București, CMR, 17 martie 2023