ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Familiei, Gabriela Firea (PSD), a anunțat, duminică seară, că s-a reinfectat cu noul coronavirus, după ce a trecut prin boală și în octombrie 2021, în ciuda vaccinurilor anti-Covid pe care le-a făcut. Se pare că toți membrii familiei sale sunt testați pozitiv la SARS-CoV-2. Anunțul a fost făcut aseară pe o rețea de socializare:

„Foto cu zâmbet timid. Avem Covid de câteva zile, din nou. De data aceasta, de la copii. E peste tot, oricum. Se răspândește ca focul. Ei sunt, deja, negativi, dar, între timp, ne-am pozitivat noi. Au trecut deja câteva zile de boală, suntem binisor, ceva simptome în plus la omicron, fata de delta de acum 3 luni. 
Trec repede si zilele de izolare care au mai rămas…de săptămâna viitoare, din nou, cu energie, plecăm spre activități! 
Un moral bun creste si imunitatea. 
Sănătate si optimism tuturor! 
Doamne-ajuta!”, a scris Gabriela Firea, duminică seară, pe Facebook
 
De ce insa nu i-au folosit la imunitate cele trei doze de vaccin facute pentru „imunizare”, ministra Familiei nu ne spune.
 

Omicronul i-a „zâmbit” și ministrului Energiei, Virgil Popescu (PNL), de asemenea vaccinat, care a anunțat miercurea trecută că se autoizolează după ce a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2. 
 
Reamintim că la precedenta infectare „eficiența” vaccinului asupra organismului Gabrilei Firea a fost ZERO, așa că PSD-ista a trebuit să apeleze la Arbidol și Ivermectină, la fel ca șeful ei, Marcel Ciolacu, de asemenea triplu vaccinat.
 
Nu trebuie să ne mirăm că vaccinații cu serurile experimentale Covid au parte de tot felul de reacții adverse, dintre care cea mai comună este infectarea cu virusul împotriva căruia se credeau „imunizați”. După cum a demonstrat o alianță independentă formată din peste 500 de medici canadieni (Canadian Covid Care Alliance) într-o expunere științifică pe înțelesul tuturor, „vaccinurile” Covid provocă mai mult rău decât bine, eficiența lor reală fiind de numai 0,84%. Iar asta, pentru o boală a cărei mortalitate se situează sub 0,02%. 

Mai mult, un nou studiu științific realizat de dr. Peter Mccullough și de alți oameni de știință de renume a concluzionat că vaccinurile Covid-19 dăunează sistemului imunitar înnăscut, susținând dovezile publicate de The Expose în ultimele luni, conform cărora cei complet vaccinați dezvoltă o nouă formă de sindrom al imunodeficienței dobândite, indus de injecțiile Covid-19.
 
Pe de altă parte, protecția pe care persoanele nevaccinate o dobândesc după ce se vindecă de Covid-19, cunoscută sub numele de imunitate naturală, durează cel puțin 18 luni - după unii cercetători, chiar mai mult decât atât -, conform unui studiu publicat recent de cercetătorii italieni, citați de The Epoch Times
 
Dacă nu s-ar fi vaccinat, așadar, Firea și Familia ar fi fost sub protecția imunității naturale. Aviz amatorilor.
 
Citiți și: Centrele americane pentru Controlul și Prevenirea Bolilor recunosc, în sfârșit, că imunitatea naturală este superioară vaccinurilor. Studiu pe varianta Delta


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews