ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Colega noastră Olivia Steer a fost sancționată abuziv de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu 5000 de lei în urma unei reclamații a Colegiului Medicilor din România (CMR) condus de incompatibilul Daniel Coriu, sponsorizat de companiile Pfizer și Johnson & Johnson și în același timp promotor al injectării cu seruri experimentale Covid de la cele două firme Big Pharma.

Dr. Daniel Coriu pare specializat în hărțuirea femeilor în special, dacă observăm că alături de Olivia Steer și-a făcut o obsesie și din abuzarea doctoriței Geanina Hagimă, consemnată din nou la „Comisia de disciplină” a CMR, un alt organ lipsit de fundament juridic, care nu poate dubla justiția, așa cum este și CNCD, unde se destrăbălează în funcție Astalosz Csaba, cu turul pantalonilor lipiți cu super-glue de scaunul din Colegiul Director, de peste 20 de ani.

Este pentru a doua oară când Olivia Steer este „judecată” de CNCD. Organismul pare să aibă și el o predilecție în hărțuirea jurnalistei, cu nerușinare, dacă ținem cont că tocmai a pierdut în instanță prima „condamnare” a Oliviei Steer, pentru care s-a „autosesizat” de pe Facebook, la un moment tensionat și dificil al „conjurației imbecililor” vacciniști.

Atunci, în plin scandal mediatic pe marginea impostorului „dr. Vasi”, pe numele lui Vasilică Rădulescu, o emblemă vedetistă a tuturor televiziunilor mituite de stat din banii noștri pentru Cântarea Vaccinării, dovedită a fi o jalnică efigie a plagiatorismului de cea mai joasă speță, CNCD a scos din mânecă o pretinsă auto-sesizare aberantă contra Oliviei Steer și a judecat-o și sancționat-o cu 5000 de lei pe repede-înainte, în lipsă, încălcându-i flagrant drepturile constituționale, doar pentru a muta atenția publică asupra „conspiraționiștilor” anti-vaccin. Acum ar trebui ca onor membrii Colegiului Director să scoată banii de amendă din salariile lor grase.

În cazul celui mai idiot premier din Istoria României (care manifestă, denotă nerozie, stupiditate etc. - DEX), recte Florin Cîțu, care a acuzat de „terorism” majoritatea de 60% a poporului român doar pentru că a refuzat experimentul cu serurile lui de peste 1 miliard de euro comandate de la UE și Pfizer (caz aflat sub anchetă națională și internațională), onor Colegiul Director al CNCD nu s-a mai „autosesizat”.

Deși ar fi putut „să facă istorie”, a preferat statutul umil de lingău - în grup - al tălpilor și dosului idiotului cu girofar.

Mai mult: când reputatul jurist Valerian Stan a înaintat el plângerea în acest caz, CNCD a răspuns că este dreptul premierului să insulte poporul român. Și acest caz s-a îndreptat spre instanță, unde, din nou, CNCD s-ar putea să piardă cu brio. Profităm și noi însă de decizia Colegiului Director al CNCD în Cazul drepturilor lui Cîțu pentru a le spune în față servitorilor lui ce sunt: o șleahtă de pupincuriști în grup! Dezgustător! Nu vrem să vedem fotografia, dacă există!

În cazul a peste 10.000.000 de români care nu s-au „vaccinat”, rezistând amenințărilor psihopaților de la Guvernare și din sistemul ticăloșit, motiv pentru care au fost discriminați animalic în baza unor hotărâri abuzive pe care instanțele de judecată le-au desființat iar Curtea Constituțională a României a decis că au fost neconstituționale, onor CNCD-ul, creat chipurile pentru a sancționa exact astfel de discriminări - în masă -, nu a mai reacționat.

În ce o privește pe Olivia Steer, actul de acuzare emis de CNCD cuprinde nu mai puțin de 78 de puncte și este întemeiat pe un fals cât capul la Colegiul Director al CNCD.

Instituția-căpușă a statului român, condusă de fostul UDMR-ist Asztalos Csaba Ferenc, membru al Colegiului Director al CNCD de peste 20 de ani și președinte vreme de mai multe mandate, din 2005, depășindu-l ca înșurubare în aceeași funcție până și pe Nicolae Ceaușescu, a judecat-o pe Olivia Steer încălcându-și propria lege, în același timp cu legea supremă, Constituția României, care fundamentează democrația pe libertatea de expresie, între alte aspecte principale ale statului de drept.

Colegiul Director al CNCD, la reclamația CMR, a decretat că Olivia Steer a „discriminat” medicii din România prin chemarea la o manifestație organizată legal de Starea de Libertate în Piața Universității din București, pe 3 aprilie 2021, invocând articolul 2 din OG 137/2000 de înființare a CNCD.

Ne așteptam ca Asztalos Csaba să știe mai multă carte, mai ales că are stagiul satisfăcut la academia SRI urmat de specializarea pe linie la Sociologie. Ca masterand al Facultății de Sociologie, chiar și la fușereala de „Analiza informațiilor”, ar fi trebuit să știe diferența dintre categorie socială și categorie profesională, la care se încadrează medicii.

De exemplu, ca să fie mai clar: nu toți securiștii (categorie profesională) sunt și intelectuali (categorie socială) așa cum nici toți intelectualii (categorie socială) sunt securiști (categorie profesională).

Ordonanța instituției bugetofage care suge statul, respectiv contribuabilul român, de salariile și beneficiile a 9 secretari de stat, cu chiriile plătite în case de la RAAPPS, limuzine cu șoferi și secretare și zeci de angajați, doar pentru a dubla Justiția Română, de cele mai multe ori abuziv, cu un mare număr de decizii contestate și câștigate în instanță de cei „pedepsiți” pe nedrept, prevede la Art 2 (1), următoarele, în ce privește discriminarea:

„Potrivit prezentei ordonanțe, prin discriminare se înțelege orice deosebire, excludere, restricție sau preferință, pe bază de rasă, naționalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială, convingeri, sex, orientare sexuală, vârstă, handicap, boală cronică necontagioasă, infectare HIV, apartenență la o categorie defavorizată, precum și orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrângerea, înlăturarea recunoașterii, folosinței sau exercitării, în condiții de egalitate, a drepturilor omului și a libertăților fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege, în domeniul politic, economic, social și cultural sau în orice alte domenii ale vieții publice.”

Or, din câte vedem, medicii „din prima linie”, pentru care a sărit din baie spumosul Daniel Coriu, nu se încadrează la categoriile maghiari/romi, homosexuali/lesbiene, handicapați/săraci etc/etc pentru a putea fi considerați discriminați, atunci când se aduc critici firești unora dintre ei care și-au încălcat jurământul lui Hipocrate și au comis grave acte de malpraxist în timpul pandemiei.

Medicii reprezintă așadar o categorie profesională reglementată tehnic și nu o categorie socială, motiv pentru care îi recomandăm lui Csaba Astalosz, ca și altor persoane psihopupu care au reprezentat tagma reclamagiilor de servicii, să-și ia caietele de școală generală la control, pentru că aruncă timpul funcționarilor CNCD și banii cetățenilor pe fereastră.

Practic, toată acestă tevatură nu ar fi trebuit să aibă loc. Reclamația trebuia respinsă din start de CNCD, care și-a încălcat propria lege laolaltă cu legea supremă, Constituția României. ActiveNews solicită pe această cale sancționarea membrilor Colegiului Director prin autoflagelare în proxima ședință publică.

Iată Apelul pentru care a fost amendată abuziv Olivia Steer și argumentele faptice pe care și-a întemeiat aserțiunile, unele dovedite în timp și de organele de specialitate, cum ar fi Poliția Română și Parchetul General - Apelul Oliviei este publicat cu italice și însoțit de dovezile intercalate de noi:

„Daca nu-ți pasă că ți-a fost șters dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

„Principiul egalității între cetățeni, al excluderii privilegiilor și discriminării sunt garantate în special în exercitarea următoarelor drepturi: (i) dreptul la libera circulație și la alegerea reședinței.” - Ordonanța de înființare a CNCD
Dacă nu înțelegi enormitatea îngrădirii dreptului fundamental la muncă, a falimentării programate a IMMurilor, prin restricții fara fundament științific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piata Universității!

„Consecintele acestei crize provocata de interese financiare si politice vor prejudicia majoritate populatiei, firmele de mai mica anvergura, si tarile cu economia dependenta de marile puteri economice nationale sau de companiile multinationale.” - Prof. Univ. Dr. Leon Zăgrean - via Eroii Digi World, 1 Aprilie 2020 și ActiveNews - Remember Pandemia

Dacă ți se rupe că mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) a dat faliment sau funcționează la limita, în numele unei gripe cu rata de vindecare este 99,7%, nu veni la protest, azi, în Piata Universitatii!

„In concluzie, consider ca aceasta criza este artificiala, generata din motive ascunse dar cu posibile consecinte sociale si economice dezastruoase. Ca urmare, propun intoarcerea cat mai grabnica din acest drum pana nu va fi prea tarziu.” - Prof. Univ. Dr. Leon Zăgrean - via Eroii Digi World, 1 Aprilie 2020 și ActiveNews - Remember Pandemia

Dacă te doare în cot că morții sînt declarați toți, în mod mincinos, morți de covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați, ca animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Din datele raportate de spitale catre INSP - Centrul National de Statistica și Informatica in Sanatate Publica, conform prevederilor Ordinului nr. 1782/2006, pentru anul calendaristic 2020 s-au raport un numar de 26106 decese, dintre care 227 decese cu diagnostic principal COVID-19 (1%) si respectiv 25875 decese cu decese cu diagnostic secundar de COVID (99%). (...)

Referitor la cele 25879 decesele cu diagnostic secundar de COVID, situatia se prezinta astfel:
- 19698 decese (76%) au diagnostic secundar cu codul U07.1 (deces confirmat
COVID).
- 6181 decese (24%) au diagnostic secundar U07.2 (deces suspect COVID). (...)

O alta observatie este aceea ca, in totalul deceselor avand drept diagnostic secundar COVID - U. 07.1 (19698 decese), s-a constatat o mare variabilitate a diagnosticului principal. Astfel, unele dintre diagnosticele codificate ca principale erau diagnostice acute care, conform OMS, nu pot fi asociate bolii COVID (ex. IMA, ulcer gastric acut, hernii, fracturi, traumatisme etc).” - Raport privind modul de raportare al Deceselor Covid - Comisia specială pentru verificarea modului de raportare a deceselor COVID-19 a Ministerului Sănătății - Mai 2021 - PDF AICI - Articol ActiveNews din 16 mai 2021

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a dat detalii în Parlament despre raportul privind contabilizarea deceselor Covid: În 2020 s-au raportat doar 227 decese cu diagnostic principal Covid. PSD o acuză că nu a răspuns nici uneia dintre întrebări

SIBIU: ORORILE și CRIMELE dintr-un Spital Covid din România. ”Și eu AM OMORÂT OAMENI!” - Spovedania unui cadru medical din Spitalul Județean Sibiu. UPDATE: Dosar Penal. Conducerea spitalului recunoaște: 397 de pacienți din 570 internați la ATI au murit

13 dosare penale pentru ucidere din culpă pentru tot atâția morți de la secția ATI Covid a Spitalului județean de Urgență Sibiu. Vor urma exhumări?

ORADEA. Masacrul din spitale: Le dădeau oxigen la maxim pacienților până le ardeau plămânii, inclusiv oxigen tehnic, industrial, nu medical. Mărturie tulburătoare despre ce se întâmpla în Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Oradea: Mureau cu zile! VIDEO

CLUJ: AȘA MI-AU BATJOCORIT CRIMINALII MAMA. Protocoalele înțelepților Covidului Arafat și Tătaru: OMORÂTĂ CU ZILE ȘI BĂGATĂ GOALĂ ÎNTR-UN SAC NEGRU. Tulburătoarea relatare de acum 2 ani a fiului unei pensionare de 65 de ani. REMEMBER!

GALAȚI: Două cadavre, deshumate la Galați din ordinul procurorilor. Trupurile erau ale unor foști pacienți ai Spitalului Județean din Galați, decedați în condiții neclare, pentru care familiile au depus plângeri la Parchet

„Eroii în alb” din Galați sunt cercetați penal după ce au lăsat un pacient să moară în așteptarea rezultatului negativ al testului PCR. Acesta avea schema de vaccinare completă. CRIMELE de la Spitalul Județean de Urgență

EROII ÎN ALB trași la răspundere? O anchetă a fost demarată de către Poliția Municipiului București împotriva unor cadre medicale ce au întocmit acte false de deces în schimbul unor sume de bani: Nu au văzut niciodată morții

Tătaru poate să-și recupereze pentru gunoiul lui sacii negri de la românii îngropați ca animalele. Claudia Marcu: GATA! Morții Covid nu mai sunt contagioși. Liber și la autopsii

Daca nu te revoltă că, la ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometati și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întîi, și declarați, apoi, în mod cinic, morți de Covid, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

L-AU OMORÂT ÎN SOMN. Chirurgul Benedek Imre reclamă moartea fratelui său, profesorul de hematologie Benedek Istvan, la ATI Târgu Mureș. „A fost legat de pat. Avem filmarea!”. Profesorul Benedek Istvan, a fost unul dintre reputații specialiști români în domeniul hematologiei. La fel ca Coriu Daniel - Articol ActiveNews - 10 martie 2021

Documentarele TVR PACIENȚII DIN LINIA ÎNTÂI și SECHESTRAT PRINTRE MORȚII VII. Critic Arad: o LUPTĂ PENTRU LIBERTATEA CUVÂNTULUI cu zmeii pandemiei deghizați în îngeri cu halate albe. VIDEO cu tulburătoarele mărturii ale victimei Marian Coșeri

BIHOR: Dezvăluiri uimitoare: PROTOCOLUL LUI ARAFAT cu Remdesivir și Kaletra A OMORÂT SUTE DE OAMENI. Și confirm eu, că sunt în sistem. Vaccinul provoacă sterilitate și omoară. ÎNREGISTRARE extraordinară cu o asistentă din Bihor. Spitalul reacționează

ARAD ȘI IAȘI: Covidismul cu față (in)umană: Pacienți legați de pat, intubați cu forța, sedați dacă se agită. ATI, anticamera morții.

Dacă te lasă rece că ți se neaga dreptul de a protesta față de măsuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale și neargumentate stiintific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piața Universității!

Articol de opinie din Newsweek: Răspunsul la COVID s-a bazat pe MINCIUNI. Se impune prezentarea de scuze și efectuarea de investigații

LondonGate: Când lansăm noua variantă COVID?... O să le țâțâie nădragii de frică!

Daca ți se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viață de cotizatii CASS, pentru afecțiunile cronice sau acute pe care le ai, ți-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Medicii încep să dea voalul de pe Covid. Dr. Borcean, președintele Colegiului Medicilor (detronat de Daniel Coriu în octombrie 2021): S-a murit mai mult de infarct, ocluzii și cancer, pentru că au ajuns prea târziu la spital. Dr. Pop: Sunt reclamații că au fost trecuți morți la COVID, fără legătură

Fiica unei paciente bolnavă de cancer a povestit momentele cumplite pe care le-a trăit în noaptea evacuării Spitalului Foișor

Ministerul Sănătății recunoaște că nu avem pandemie în România. În același interval au murit de peste două ori mai mulți români de cancer decât de Covid. Pentru ei nu s-a produs nici o isterie. DOCUMENTE OFICIALE

Președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților, despre sistemul medical din România: Statul este vinovat de crimă, este o crimă cu bună știință

Dacă ți-ai pus doua-trei măști în fiecare zi pe față, te-ai dezinfectat pe mîini din oră în oră, ai făcut Covid și acum dai vina pe cei care nu respectă niste măsuri aberante impuse pentru o gripa cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității, la protest!

ȘOC ÎN PRESA OFICIALĂ! New York Times recunoaște ineficiența măștilor: Nu există nicio dovadă că măștile fac vreo diferență

Dacă îți închipui că guvernele pandemice (Orban și Cîțu), care mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, îți poartă de grijă și îți vor binele, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piața Universității!

EXCLUSIV: LISTA CU BANII ÎNCASAȚI DE FIRMELE PRESEI MITUITE DE GUVERN PENTRU A RĂSPÂNDI TEROAREA COVID ÎN ROMÂNIA

Dacă te amuzi, în loc să te îngrozești, că anunțul înăspririi restricțiilor se face în hohotele generale de rîs ale decidenților politici, în vreme ce ei sint primii care le încalcă, nu veni azi, la 13.00, în Piata Universitatii!

Relaxare fără restricții. Liderii PNL, surprinși în timp ce beau alcool și fumează la Guvern

Petrecere fără măști în Parlament, de ziua lui Orban. Cîțu: „Nu pot să comentez”

Dacă nu înțelegi de ce state ale lumii (India, China) au renunțat la isteria pandemica și și-au reluat viață normală, fără măști și fără distanțare și fără ca incidența bolii să crească, nu veni azi, la 13.00, în Piata Universitatii!

Dacă crezi că viața se trăiește în frică de moarte, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni azi la protest!

Exces de mortalitate în întreaga Uniune Europeană, mai puțin în ROMÂNIA și BULGARIA. Morgi mobile cu zeci de cadavre în Marea Britanie. Cine sunt IDIOȚII EUROPEI?

Noi, toți ceilalți, vom fi acolo! Toți!
3 aprilie, Piata Universității, ora 13.00!”


Olivia Steer a fost prezentă și la manifestația anterioară, din 7 martie, de unde a postat o fotografie cu steagurile tricolore și mulțimea, însoțită de următorul mesaj:

„Azi, în Parcul Izvor, am strigat: Libertate! și Ori învingem, ori murim!. Și am fost peste 3000. Mass-media a raportat 500. Așa că lumea a scandat, cu mult umor: Să vină presa, să îi scoatem lesa!”. - Aici, dacă „presa” ar fi fost o categorie socială și nu una profesională ar fi putut și ea să se considere „discriminată” pentru că autoarea s-a referit doar la lesă și nu și la botniță.

Concluzia: CNCD ar trebui desființat, până nu ne îngrețoșează prea tare!