ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump a postat pe Twitter, un mesaj referitor la atacul de la London Bridge. Acesta spune că este un atac terorist care a ucis șapte persoane, dar că nu există niciun motiv pentru a fi alarmați, ironizând în acest fel răspunsul primarului Londrei cu privire la incident, transmite Reuters.

„Cel puțin 7 morți și 48 răniți în atac terorist și primarul din Londra spune că nu există" nici un motiv să fii alarmat! ", a scris Trump pe Twitter.

Reacția sa vine după ce primarul Sadiq Khan a declarat că nu există motive de îngrijorare pentru locuitorii capitalei britanice și că Londra rămâne una dintre cele mai sigure metropole din lume.

„Suntem printre cele mai sigure orașe din lume, dacă nu cel mai sigur din lume. Teroriștii sunt invidioși pe democrația noastră și pe faptul că putem vota. Să nu îi lăsăm să ne afecteze, să ne comportăm ca și până acum, să avem aceleași activități", sunt dar câteva dintre declarațiile primarului Londrei.