Marian Drăgulescu a pierdut medalia de bronz, deși a fost la egalitate de puncte cu al treilea clasat. Campionul român s-a clasat abia pe pe locul 4 în finala de la sărituri, la Jocurile Olimpice de la Rio.
 
Marian a fost notat cu 15,266 la prima săritură și cu 15,633, la cea de-a doua, iar cu o medie de 15,449 a terminat concursul pe locul al patrulea.

Medalia de aur a revenit sportivului Ri Se Gwang (Coreea de Nord, 15,691), cea de argint rusului Denis Abliazin (15,516), iar cea de bronz, lui Kenzo Shirai (Japonia, 15,449).

Gimnastul nipon a avut dificultate mai mare decât Marian Drăgulescu, astfel că a luat medalia de bronz, deși cei doi au fost la egalitate de puncte.

La sărituri, Drăgulescu a fost medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004. La 35 de ani, Drăgulescu mai are în palmares medalie de argint la sol, în 2004, și în același an, bronz cu echipa.

Înaintea plecării la Rio declara că va lupta pentru singura medalie olimpică din palmares care îi lipsește, cea de aur, potrivit digi24.ro.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews