ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre cei mai importanți actori ai filmelor de acțiune, Steven Seagal, a obținut cetățenia sârbă, a anunțat televiziunea de stat din această țară (RTS), citată de Agerpres.

Starul american, ajuns la vârsta de 63 de ani, s-a aflat în decembrie 2015 de două ori la Belgrad și a fost primit de către președintele Tomislav Nikolici și de către premierul Aleksandar Vucici.

Actorul a declarat că va "face tot posibilul pentru a promova Serbia" în lume și și-a exprimat dorința de a înființa o școală de aikido în Capitala Serbiei.

Pe lângă pasiunea pentru artele marțiale, Steven Seagal este un cântăreț și un chitarist pasionat de muzică, în special de blues. Starul american a urcat pe scenă, la Belgrad, în noaptea de Anul Nou, pentru un concert în aer liber organizat în centrul orașului.