ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anthony Fauci, aflat la conducerea Institutelor Naționale de Sănătate (NIH) din SUA, nu a finanțat doar experimente pe câini mâncați de muște de vii și pe maimuțe găurite în țeastă, după cum am informat recent, ci și pe orfani bolnavi de SIDA la un spital din New York, în 2004, potrivit The Gateway Pundit, care citează ICC Investigation.

În 2005, orașul New York a angajat Institutul VERA pentru a întocmi un raport final privind studiile cu medicamente. VERA nu a avut acces la dosarele medicale ale niciunuia dintre copiii folosiți în cadrul studiilor. Raportul lor a fost publicat în 2008.

Aceștia au raportat că 25 de copii au murit în timpul studiilor cu medicamente, că alți 55 de copii au murit după finalizarea studiilor (în centrele de plasament) și, potrivit lui Tim Ross, directorul programului de protecție a copilului din cadrul VERA (în 2009), 29% din restul de 417 copii care au fost folosiți în studiile cu medicamente au murit (dintr-un total de 532 de copii despre care se recunoaște că au fost folosiți).

Nu a fost efectuată nici o plată sau compensație pentru nici unul dintre copiii folosiți în aceste teste sau pentru familiile acestora.

Ulterior, o asistentă medicală a spitalului a vorbit cu niște reporteri despre aceste teste. Ea a relatat că micuții se simțeau rău, imediat vomitau în timpul studiilor clinice.

Este vorba de copii orfani de la Incarnation Children's Center din New York. VIDEO:


Pagina web a ICC Investigation oferă mai multe documente și interviuri cu copiiI și cu personalul de îngrijire a copiilor din spital care au participat la cercetare.