Teatru / Film

Doliu și la noi în lumea artei teatrale: regizorul Ion Ardeal Ieremia a murit la 59 de ani, ”victimă a unei boli neiertătoare”. Era vaccinat. Exact acum 3 ani, pe 1 ianuarie 2021, declara ”că doar vaccinul îl ajută să se reîntâlnească cu publicul”

Foto: Teatrul Național Timișoara
Doliu în lumea teatrului timișorean. Regizorul Ion Ardeal Ieremia a murit. Acesta ar fi împlinit vârsta de 59 de ani pe 13 ianuarie. Era unul din cei mai îndrăgiți regizori, semnând multe din piesele care se joacă pe scena Teatrului Național din Timișoara.

Un an de la adormire INEDIT: Cum a fost cununat Mitică Popescu de socrul său, preotul legionar Nicolae Bălănuță, chiar în casa acestuia. Marele actor - primul pe o listă pentru susținerea Părintelui Justin Pârvu: DOCUMENT OLOGRAF. (2 decembrie 1936 - 3 ianuarie 2023)

Foto: Cristina Nichituș Roncea
Marele actor Mitică Popescu s-a stins din viața aceasta la Spitalul Elias, pe 3 ianuarie 2023, din cauza unor probleme cardiace, după cum au susținut reprezentanții spitalului. Slujba de înmormântare a avut loc vineri, 6 ianuarie, orele 15:00, la Cimitirul Bellu.