Teatru / Film

Un an de la adormire INEDIT: Cum a fost cununat Mitică Popescu de socrul său, preotul legionar Nicolae Bălănuță, chiar în casa acestuia. Marele actor - primul pe o listă pentru susținerea Părintelui Justin Pârvu: DOCUMENT OLOGRAF. (2 decembrie 1936 - 3 ianuarie 2023)

Foto: Cristina Nichituș Roncea
Marele actor Mitică Popescu s-a stins din viața aceasta la Spitalul Elias, pe 3 ianuarie 2023, din cauza unor probleme cardiace, după cum au susținut reprezentanții spitalului. Slujba de înmormântare a avut loc vineri, 6 ianuarie, orele 15:00, la Cimitirul Bellu.

VIDEO Un sfânt grec – o regizoare sârbă – un patriarh iertator și... România. Sfântul Nectarie din Eghina – Sfântul Secolului. FILMUL ANULUI: Omul lui Dumnezeu

Afișul Filmului și Fotografie de Dan Luca
Un film care clatina, cutremura, ne face sa ne intrebam, sa cerem audienta catre noi insine. Pe ecran mic, ne clatinam asa in surdina. Pe ecran mare, nici un zgomot in sala, nici un apel de telefon, nici un rontait, e singurul film in care se iese cu pachetele pline de popcorn – asa cum s-a intrat. Singurul sunet este cel din launtrul fiecarui om.

Trecutul nu se prescrie VICTOR REBENGIUC - ULTIMUL ROL. DAR CARE A FOST PRIMUL? Un monstru nu chiar atât de sacru. Despre abnegația față de Lenin și Partid a unui propagandist vaccinist mai comunist decât prevede legea bunului simț. DOCUMENTE DE ARHIVĂ

Victor Rebengiuc este cu adevărat un mare actor. Dar cum este ca om? Ne-am propus să-i lansăm și noi „o provocare”, după cea cu vaccinarea oferită de Guvern și îmbrățișată, desigur, cu total dezinteres financiar, de marele actor.