Muzică

VIDEO/ACTUALIZARE CEATA LUI DAMASCHIN: Părintele Dan Damaschin cheamă românii la cel mai mare COR DE COLINDE din lume. La orele 20.00, Iașul va răsuna de colindul ”O, CE VESTE MINUNATĂ”! - ACTUALIZARE VIDEO: Aproape 4000 de colindători!

Colaj Foto: BZI
Sâmbătă, 23 decembrie 2023, la ora 20.00, în Grădina Palas are loc un eveniment inedit, organizat de părintele Dan Damaschin. Acesta vrea să adune un număr cât mai mare de colindători care să cânte în cor „O, ce veste minunată”, pentru a intra în Cartea Recordurilor.

Cauza Umanitară Sunt tatăl a 9 copii și dacă nu era bunicul meu astăzi ei nu existau - Mărturisirea lui Iulian Capsali, care s-a întors la pictură pentru o cauză nobilă: Licitație de Artă și Concert Tronos Junior la evenimentul dedicat mamelor și copiilor ART for LIFE

Lucrarea lui Iulian Capsali „Ferecătură pe Cartea Vieții” și Afișul manifestării cu Grupul Tronos Junior
Asociația Life Call organizează luni, 4 decembrie 2023, la Palatul Bragadiru (Calea Rahovei 147-153, București), Gala caritabilă cu licitație „ART for LIFE” – o seară pentru Viață, un eveniment dedicat susținerii mămicilor însărcinate și copiilor lor aflați în nevoie.

Uniunea Securiștilor Bătaie de joc la adresa unui mare artist: Nicu Covaci, fondatorul Fenomenului PHOENIX, a fost respins de Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, dovedindu-se încă o dată cât de limitate sunt astfel de organizații, ca USR sau CMR

Încă o dată se dovedește cum astfel de organizații provenite din vechiul regim comunist rămân ancorate în sistemul și mentalitatea de tip securistic, asemenea Uniunii Scriitorilor din România (USR) sau a Colegiului Medicilor din România (CMR)