Publicistică

Doamne ajută tuturor! La Mulți Ani, Dragi Cititori! Mesajul nostru de An Nou: Urmează un an care ar putea prefigura reîntregirea României în granițele firești ale neamului românesc. Să fim împreună! Rezultatul Concursului ActiveNews - Calendarul Mărturisitorilor

Nu putem să intrăm în Noul An fără a vă mulțumi din toată inima Dvs, cititorilor noștri, care ne-ați fost și ne sunteți alături și la bine, atât cât este, dar și, mai ales, la greu, cum a fost cazul în câteva rânduri pe parcursul anului trecut.

INTERVIU Elegiile și cărțile lui Constantin Barbu: ”Vreau să-i scriu Angelei, soția mea, câte un poem pentru fiecare zi din viața ei”. Urmează: disecarea filmelor anti-Eminescu - INTERVIU (II)

Venind vorba despre dosarele de interdicție din 1883 și 1889 ale lui Eminescu, aș vrea să tratăm măcar în câteva cuvinte „două filme analfabete", cum le-ați numit dumneavoastră, apărute recent și direcționate împotriva lui Eminescu în stilul publicației Dilema. Dar mai întâi haideți să publicăm elegiile.

În Apărarea Omului Ziua lui Mihai. MIHAI EMINESCU. Un text definitoriu în fața sacrilegiului la care este supus și azi Marele Român de către Dușmanii Omului. Cazul HISTORY, Marcel Iureș, CTP (I)

Prelucrare și colorizare: Florin Roștariu / ColoRoștariu
Nu vrem să întinăm ziua lui Mihai cu o disecție a acestei producții de gang. Arătăm doar tâmpenia unui CTP, aprobat de bufonul ritos Marcel Iureș, care susține cu aplomb că de dinainte de 1883 dar mai ales după momentul arestării și declarării morții sale civile, de acum 140 de ani, până la cea fizică, din 1889, Eminescu a avut mințile pierdute.

In Memoriam Doi ani de la nașterea în Ceruri a colegei noastre, Elena Solunca, publicista delicată de la Academica: ”Singură? Eu sunt cu Domnul nostru Iisus Hristos!”. Convorbire profundă: ”Să fim datori unul față de altul doar cu iubire!” (31 octombrie 2021)

În urmă cu doi ani, pe 31 octombrie 2021, se stingea în condiții spitalicești neelucidate, cel mai probabil în urma „protocoalelor criminale Covid”, colega noastră Elena Solunca, delicata publicistă de la Academica, revista Academiei Române

Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

Foto: Captură Trinitas TV
„Puturoșenia abisală a stătutului suflet românesc... spirocheta românească își urmează cursul pînă la erupția terțiară, subreptice, tropăind vesel într-un trup inconștient, pînă ce mintea va fi în sfîrșit scobită: inima devine piftie, iar creierul un amestec apos.”