Terapie și Prevenție Covid

Interviu ImunoMedica Anti-aging – oprește îmbătrânirea accelerată în epoca post-COVID. ImunoMedica: Cum să scăpăm de glicemie ridicată, diabet, steatoză hepatică, anxietate, atacuri de panică, hipertensiune arterială, disbioza intestinală și alte urmări ale COVID-ului?

Dr. Veronica Iatan / Clinica ImnoMedica
COVID-ul sau chiar vaccinarea au accelerat procesul de îmbătrânire celulară, ceea ce face ca suferințele și spectrul bolilor cronice ce planează asupra tuturor să fie cea mai mare amenințare pentru omul zilelor noastre.

AVERTISMENT GRAV VACCINAREA COPIILOR contestată puternic de Dr. Robert Malone, ca om de știință, bunic și tată: "PĂRINȚI, ESTE UN ACT IREVERSIBIL ȘI IREPARABIL! REZISTAȚI ȘI LUPTAȚI PENTRU A VĂ PROTEJA COPIII!” Citiți și dați mai departe!

Inventatorul tehnologiei ARNm a lansat duminica aceasta un apel personal și direct către toți părinții. Redăm în întregime această declarație extrem de importantă a unuia dintre cei mai relevanți oameni de știință din lume, document cu valoare morală dar și profesională inestimabilă.

INTERVIU Virgiliu Gheorghe: Mass-media demonizează neștiințific medicația ieftină și eficientă: Ivermectina, Arbidolul și Plaquenilul sau Hidroxichlorochina. Interviu cu bioeticianul de la ImunoMedica despre varianta Delta și opțiunile ei terapeutice

Fără să ne dăm seama, am pășit într-o nouă dictatură, de data aceasta una medicală. Medicamentele sau procedurile care chiar pot salva viața oamenilor sunt prezentate de mai toată mass-media ca principalii dușmani ai sănătății noastre

VIDEO / INTERVIU IVERMECTINA-MINUNE. După ce a apărut în Financial Times, microbiologul Andrew Hill demonstrează în France Soir eficacitatea crescută a Ivermectinei în tratarea Covid-19. Marius Tucă publică interviul tradus integral la SmartRadio

„Dacă aș fi președintele României, aș da un decret prezidențial pentru introducerea Ivermectinei imediat în tratatamentul bolnavilor de COVID” - afirmă faimosul medic Ion Alexie din America, fost medic personal al lui Michael Jackson și salvator al fostului fotbalist Mihai Neșu.

INTERVIU Dr. Virgiliu Gheorghe: „Un sistem imunitar puternic este cea mai bună soluție pentru a face față virusului. Să nu fim pesimiști!” „Dacă s-ar trata boala de la început, nu ar mai muri oamenii de COVID-19.” (III)

Continuăm interviul nostru cu Virgiliu Gheorghe, nu atât pentru a indica un tratament pe care fiecare dintre noi să și-l administreze singur, fără asistența unui medic, cât pentru a ne iniția în această strategie a războiului biologic pe care pandemia l-a lansat în lume.